AV&E Spotlight (Afl. 11) - Loyce Peijnenburg (One of the Guys)

Vrijdag 9 april 2021
Loyce Peijnenburg vormt samen met compagnons Jasper van de Wouw  en Tom Box het bedrijf One of the Guys. Binnen die club is hij verantwoordelijk voor de Food & Beverage bij alle evenementen die ze organiseren. Zijn dagelijkse rol buiten het ondernemen is de volledige horeca bij evenementen als Paperclip Festival, Smerrig, Wish Outdoor, Paaspop, een tour voor Qmusic en veel meer. 

Peijnenburg heeft de eetwensen van crew en bezoekers door jaren heen zien veranderen en springt daar uiteraard op in. Ook corona zorgt voor nieuwe inzichten, al is nu nog wat onduidelijk wat het echt teweeg gaat brengen. “Natuurlijk is corona iets negatiefs voor de branche, maar op het gebied van voedselveiligheid en veiligheid voor bezoekers, crew en organisatoren, kan het uiteindelijk ook verbetering opleveren.” 

Verder gaat het aan tafel bij John Huijbregts over het garantiefonds voor evenementen, voorbereidingen op wanneer de branche weer los mag gaan en de ambities van One of the Guys: “Mijn droom voor de toekomst? De passie voor het organiseren nog heel lang blijven behouden. Dan weet ik namelijk zeker dat er ontzettend mooie dingen op ons pad gaan komen.”

Met grote dank aan o.a. Martijn Satter (Relight Group) voor studio, decor, geluid en licht en John Huijbregts (DutchMulticam).