Adder Verbetert KVM Extender markt

Woensdag 21 oktober 2020
Adder Technology, de mondiale leider in connectiviteit oplossingen en hoge prestatie IP KVM, heeft een nieuwe range point to point KVM extenders aangekondigd, die de bewezen en vertrouwde extender portefeuille gaan versterken. Met ongeëvenaarde functionaliteiten, is de nieuwe ADDERLink ™ XD600 serie een ideale oplossing voor ieder die compute signalen wenst te verlengen en real-time controle van hun kritische PCs en applicaties die gevestigd zijn in een beveiligde, op afstand of zelden bezochte locaties.

De ADDERLink ™ XD600 serie omvat de XD614, XD641 en XD642 modellen die ontworpen zijn om aan de wensen van verschillende controlekamers te voldoen. Met kenmerken zoals single, dual en quad-head video, ge-emuleerde USB, koper en glazvezel ondersteuning, MST functionaliteit, visueel zonder verlies 4K@60hz video en ultra-lage latency, kunnen gebruikers het juiste model kiezen om een echt ‘op de PC’ ervaring te hebben, gebaseerd op hun wensen.

Claude van Hemelryck, Operationeel Technologie Manager van Sibelga, de enige distributienetwerkverdeler voor electriciteit en aardgas in het Brussel Hoofdstedelijk Gewest van België vertelde, “De kritische aard van ons bedrijf betekent dat betrouwbaarheid en onmiddellijke controle een gegeven moeten zijn bij het kiezen van een KVM-oplossing. Al jaren gebruiken we de oplossingen van Adder als essentiële componenten van ons geavanceerde distributiebeheersysteem (ADMS) om elektriciteits- en gasdistributienetwerken te testen. Nu we echter migreren naar hogere videoresoluties en desktops met meerdere schermen, is het geweldig om te zien dat Adder opnieuw is afgestemd op zijn klanten en nieuwe technologie innoveert die echte functies en voordelen biedt. We kunnen niet wachten om te zien wat de nieuwe ADDERLink XD600-serie voor ons kan betekenen.”

Neil Hillier, senior VP global sales en marketing, Adder Technology, merkte op: “In de loop der jaren hebben we gezien dat de KVM-extender markt verzadigd raakte met producten van slechte kwaliteit, die het voor veel organisaties moeilijk hebben gemaakt om een ??betrouwbare en veerkrachtige oplossing te vinden die aan hun behoeften voldoet. We zijn ongelooflijk trots om een ??speciaal gebouwde extender te lanceren die de functionaliteit van een hoogwaardige KVM-matrix combineert met de eenvoud van een point-to-point KVM-extender. Een assortiment dat keer op keer de juiste resultaten blijft leveren. Onze extenders worden door duizenden organisaties over de hele wereld vertrouwd om miljoenen gebruikers op betrouwbare wijze te verbinden met hun kritieke pc's. De nieuwe modellen in de ADDERLink XD600-serie zullen onze klanten nog meer keuze en flexibiliteit bieden om nu en in de toekomst aan hun behoeften te voldoen. "

De nieuwe ADDERLink XD600 serie:

- ADDERLink XD614 KVM Extender: een ultramoderne quad-head KVM-extender die gebruikmaakt van ingebouwde DisplayPort ™ MST-technologie en HD-resolutieondersteuning voor maximale flexibiliteit en controle. 

- ADDERLink XD641 KVM Extender: een krachtige KVM-extender met één video aansluiting die is ontworpen om 4K / 60 KVM-extensie te leveren via een koper- of glasvezelverbinding. 

- ADDERLink XD642 KVM Extender: een innovatieve dual-head 4K / 60 KVM-extender met geëmuleerde volledige en hi-speed USB2.0 en ondersteuning voor meerdere audiotypes.