Ampco Flashlight Sales stopt met exclusieve distributie voor d&b audiotechnik

Per 1 januari 2019 zal de samenwerking tussen Ampco Flashlight Sales en de Duitse luidsprekerfabrikant d&b audiotechnik beëindigd worden. Tot deze stap is besloten omdat aard en werkwijze van beide bedrijven een gezamenlijke toekomst in de weg staan. 

Peter de Fouw, directeur van Ampco Flashlight Sales: “Het is jammer om tot deze conclusie te moeten komen, maar beide bedrijven moeten zich op eigen wijze naar de toekomst kunnen ontplooien. Het beoogde distributiemodel van d&b audiotechnik en onze doelen en werkwijze liggen te ver uit elkaar. We zijn hen dankbaar voor de jarenlange samenwerking en uiteraard zullen we al onze relaties en d&b gebruikers nog vele jaren van service voorzien en blijvend ondersteunen."

Ampco Flashlight blijft als exclusief distributeur van d&b audiotechnik actief tot 31 december 2018 en behandelt op de gebruikelijke, concurrerende wijze tot die tijd met plezier uw aanvragen. Indien u in die tijd speciale projecten andere verzoeken of vragen heeft kunt u bellen met Hylke Woudt op 030-2414070. Lopende garanties, orders en offertes worden uiteraard op geen enkele wijze beïnvloed door deze ontwikkeling.  
 

Tue, 11-September-2018 13:34