Ampco Flashlight Sales vertegenwoordigt Outline Newton in Benelux

Outline zet met Newton de volgende stap in audio systeemcontrol en -networking met nieuwe filtertechnologie, multi-format audio signaalrouting, multi-format omzettingen en digitale sync in een 1HE networkable behuizing. Elke Newton processor biedt de unieke WFIR filters, clock management en 216x216 in/outputs. Interne synchrone en asynchrone sample rate converters verwerken alle I/O’s waarbij Newton kan worden gesynct met elke van de 14 mogelijke kloksoorten. Mix-n-Match Matrix I/O routing maakt vertalen en verspreiden van digitale audio over meerdere protocollen tegelijk mogelijk.

Met de bediening via Dashboard biedt Outline een snelle en betrouwbare interface: Een standalone of een netwerk van meerdere Newtons kan worden bestuurd door software met real time monitoring en snelle toegang tot alle parameters. Beschikbaar voor MAC.

Newton is verkrijgbaar in 3 varianten:
Newton 16 – all digital format
Newton 16+4: incl. 4 analog I/O
Newton 16+8: incl  8 analog I/O
Analoge I/O’s zijn gemakkelijk later toe te voegen door gebruik van een identiek moederboard.

Met multi-send PA-systemen en meervoudige audioconfiguraties is Outline Newton een zeer welkome toevoeging aan het audioportfolio. Martin van Kouwen, verkoopspecialist van Ampco Flashlight, voegt toe: "Als antwoord op veeleisende installatie- en touringtoepassingen waarbij matrixing en audiosignaal van topkwaliteit vereist is, zijn we erg blij dat we Outline Newton nu kunnen aanbieden aan onze klanten in de Benelux. Audio kwaliteit en technische specificaties staan op zeer hoog niveau".
Outline Newton is nu verkrijgbaar en kan door Ampco Flashlight Sales worden gedemonstreerd. Voor meer informatie en contact kijk op: https://www.ampco-flashlight.com/nl/kopen/merken/outline-newton/
 

Tue, 25-June-2019 08:29