Audiobizz distributeur voor Optoma interactieve touchscreens

Woensdag 4 december 2019
Per 1 november 2019 is AudioBizz officieel distributeur voor de interactieve touchscreens van Optoma. De op ISE 2019 gelanceerde IFPD’s van Optoma zijn zeer geschikt voor toepassing in vergaderruimtes, auditoria, receptieruimtes, leslokalen of huddle rooms om te creëren, samen te werken en inspireren. Jan-Willem Kantelberg, Pro AV Sales Manager Optoma Benelux, over de nieuwe samenwerking met AudioBizz: “Optoma is verheugd om samen onze krachten te bundelen met deze samenwerking en daarom ben ik er ook van overtuigd dat vanwege het uitstekende netwerk van AudioBizz, samen met het bestaande assortiment, AudioBizz een prachtig volledig pakket kan aanbieden aan bestaande en nieuwe relaties.”

De Optoma IFPD’s zijn per direct uit voorraad leverbaar en al beschikbaar vanaf €1.899,- (advies verkoop, excl BTW). Er zijn 3 modellen in een 65”, 75” en 86” formaat waarmee zowel in een educatieve als zakelijke omgeving actief gepresenteerd kan worden. Alle modellen hebben een 4K UHD resolutie, 20-punts touchscreen, een ontspiegeld en gehard glas, een TUV gecertificeerd Blue Light Filter en een kijkhoek van maar liefst 170 graden om vanuit vrijwel iedere hoek te kunnen kijken.

Dominic van der Heiden, CEO AudioBizz, Benelux: “Meer vraag vanuit onze partners naar complete oplossingen voor bedrijven en scholen hebben er toe geleid ons pakket uit te breiden met Optoma. De keuze voor Optoma is vanwege uitmuntende prijs/kwaliteit verhouding en betrouwbaarheid."

Bedrijven en scholen
Optoma interactieve touchscreens zijn bij uitstek geschikt voor gebruik in lesomgevingen en voor ondersteuning van presentaties en clinics in bedrijven. De 4K UHD resolutie en tot 20-punt multi-touch mogelijkheid zorgen voor een optimale gebruikerservaring.

Highlights:
- Heldere visuals met 4K UHD resolutie.
- Creatief delen van documenten en ideeën met whiteboard en annotatie-functies.
- Embedded Android systeem middels ingebouwde ARM CPU.
- Ontspiegeld en gehard glas.
- Plug-and-Play compatibiliteit met Windows, Mac en Chrome OS.
- Draadloos delen van content via iMirror en Screenshare functies.
- Ingebouwde Cloud drive voorziet in eenvoudige toegang tot Google Drive en Microsoft OneDrive.