Avonic introduceert nieuwe PTZ camera's

Avonic heeft de volledig vernieuwde CM-40 PTZ Camera aangekondigd. Met een fris nieuw ontwerp en onberispelijke beeldkwaliteit is de CM40 perfect voor vaste AV installaties. "De CM40 is ontworpen voor evenementlocaties zoals kerken, gemeenteraadsvergaderingen, rechtszalen en webcaststudio’s", aldus Walter Harrewijn, CEO van Avonic. "Ons doel is om echte beeldkwaliteit binnen het bereik van deze gebruikers te brengen. De CM40-camera, ontworpen in Nederland, is extreem stil en ontwikkeld met betrouwbaarheid als uitgangspunt, vandaar de garantieperiode van 3 jaar."

Naast de CM40 introduceerd Avonic de CM44-camera, die is ontworpen voor videoconferentietoepassingen. Deze USB-camera is compatibel met de meest gebruikte soft-codec conferentietools zoals Skype for Business, Zoom, Google Hangouts en GoToMeeting. Voor de prijs van een webcam kunnen gebruikers nu een echte PTZ-camera met een onberispelijke beeldkwaliteit gebruiken.

De camera is verkrijgbaar in twee modellen, de CM40 en CM44. De CM40 heeft een HDMI-, SDI- en USB-uitgang, 20x optische zoom, is verkrijgbaar in zowel zwart als wit en heeft een adviesprijs van 1499 euro. De CM44 heeft een USB-uitgang voor videoconferenties, 5x optische zoom en heeft een adviesprijs van 799 euro. De CM44 is verkrijgbaar in het zwart. 
Meer informatie op www.avonic.eu

Fri, 07-September-2018 10:51