Avonic lanceert CM20 wide angle Huddle Camera

Avonic heeft de beschikbaarheid aangekondigd van de CM20-VCU, een hoogwaardige 4K-camera met ingebouwde microfoonarray. Met een indrukwekkende lijst functies, zoals auto framing, digitale PTZ met selecteerbare presets en een kijkhoek van 120 graden, is de CM20 perfect geschikt voor videoconferenties en opnametoepassingen in vergader- en huddle ruimtes. Ontworpen met het oog op gebruiksgemak, kunnen gebruikers gemakkelijk presets maken om een whiteboard of flip-over in beeld te brengen en is het mogelijk om te schakelen tussen presets tijdens een vergadering. De groothoeklens en automatische auto framing functionaliteit zorgen ervoor dat elke deelnemer zich in beeld bevindt. Een mutifunctionele mount die compatibel is met bijna elk monitor / tv-scherm is inbegrepen.

"Hoewel de huddle room een eenvoudige applicatie lijkt te zijn, wordt ze vaak sterk onderschat door eindgebruikers", aldus Martijn van Bodegom, Product Manager bij Avonic. "De trend om meer transparante kantoren te creëren, resulteerd in toepassing van cameras in vaak uitdagende lichtomgevingen. Alleen volledige controle over belangrijke camera-instellingen zoals belichting, kleurinstellingen en witbalans stelt een camera in staat video van hoge kwaliteit te leveren, zelfs in de meest uitdagende lichtomstandigheden. De CM20 kan deze uitdaging aan en is tegelijkertijd een kleine en compacte camera met een aantrekkelijke prijs."

De CM20 wordt geleverd met een ingebouwde microfoonarray met een bereik van 4 meter en biedt een gelijktijdige USB 3.0- en HDMI-uitgang. Beide uitgangen ondersteunen verschillende resoluties tot 4K30. Met behulp van de HDMI-uitgang kunnen gebruikers verbinding maken met  hardware gebaseerde codecs, matrixschakelaars en opnamesystemen zonder aparte USB naar HDMI converters te hoeven gebruiken.

De camera is per direct beschikbaar en wordt geleverd met een afstandsbediening, USB 3.0-kabel, USB-voeding en 2 jaar garantie. Avonic toont de CM20 op de ISE-show van 5-8 februari in Amsterdam op stand 15-S300.  Ga voor meer informatie naar www.avonic.eu
 

Mon, 26-November-2018 08:08