Beursvloer opnieuw ontworpen voor ISE 2022

De ISE 2022-beursvloer is opnieuw ontworpen om zes Technology Zones te huisvesten, waarbij exposanten worden gegroepeerd in de belangrijkste technologiezones en de beursvloer gemakkelijker te navigeren is. De nieuwe lay-out zal ook een gloednieuwe Discovery Zone bevatten, met 40 nieuwe bedrijven die voor het eerst exposeren.

De zes zones:
• Audio (Hall 7)
• Digital Signage & DooH (Hall 6)
• NIEUW: Lighting & Staging (Hall 7) – met Lighting Demo Zone
• NIEUW: Residential & Smart Building (Hall 2) 
• NIEUW: Unified Communications & Education Technology (Hall 2)
• Multi-Technology Zone (Halls 3 and 5) 

Audio Zone (Hal 7):  een belangrijke bestemming om te horen over de nieuwste audio-innovaties voor zowel permanente installatie als live-evenementen. Meer dan 140 exposanten zijn ingedeeld in deze zone, waaronder Adam Hall, Audac, Bose Professional, d&b audiotechnik, Equipson, L-Acoustics, Martin Audio, Meyer Sound, Renkus Heinz en meer.

Bovendien zal ISE 2022 de ISE Sound Xperience bevatten, in samenwerking met het Eventos Filmax Cinema Gran Vía-complex. Een speciaal bioscoopcomplex van twaalf uniek geconfigureerde luisterruimten, op slechts een paar minuten afstand, om audio met diepte, nauwkeurigheid en haarscherpe helderheid te laten ervaren.

NIEUW: Lighting & Staging (Hal 7) – met speciale Lighting Demo Zone: Presentatie van verlichting en lichtsturing, rigging- en stagingapparatuur, videomapping, holografie en meer. Het zal vol zitten met oplossingen voor kleine tijdelijke locaties tot aan grote stadionconcerten. Exposanten zijn onder meer Area Four, Clay Paky, CLF Lighting, Elation Professional, Movecat GmbH en MA Lighting. Er is ook een speciale netwerkruimte waar talks, presentaties en meet-ups plaatsvinden.

Integrated Systems Europe, ISE 2022, vindt plaats op de Fira de Barcelona Gran Vía op 1-4 februari 2022. Het ISE Conference-programma loopt van maandag 31 januari tot en met vrijdag 4 februari. De inschrijving is nu geopend, kaarten bestel je hier: 

KAARTEN ISE

 

Wed, 24-November-2021 15:50

Algemene voorwaarden | privacy statement