Brabanthallen introduceert gloednieuwe entertainmenthal 'Mainstage'

Het hing al even in de lucht, maar kwam vanochtend via Jeroen Dona van Libéma dan ook echt officieel naar buiten: Brabanthallen introduceert onder de naam 'Mainstage' een gloednieuwe entertainmenthal. Mainstage moet dé nieuwe entertainmenthal van Brabanthallen ’s-Hertogenbosch worden en daarmee hét nieuwe podium van het zuiden! In Mainstage zijn alle faciliteiten aanwezig om verbluffende grootschalige live entertainment- en muziekshows een entertainmentpodium te geven. Er zal een diversiteit aan concerten, entertainmentproducties en grootschalige theatervoorstellingen worden geprogrammeerd.

Mainstage wordt een full-service entertainment locatie, die zich kan meten met andere bekende entertainment accommodaties in de randstad. Met een capaciteit van zo’n 1.000 tot 3.100 zitplaatsen en/of 6.000 staanplaatsen in concertopstelling, zet het nieuwe podium Zuid-Nederland in één klap op de entertainmentkaart. Door de komst van de nieuwe hal, heeft het zuiden eindelijk een eigen locatie voor grootschalige entertainmentproducties. De bouw van de hal is op dit moment in volle gang.  

Jeroen Dona van Libéma reageert enthousiast: ‘’We zijn eindelijk begonnen! We kunnen niet wachten om de deuren te openen voor publiek. Er wordt hard gewerkt aan de programmering. Deze wordt binnenkort bekendgemaakt met een diversiteit aan entertainment. Het wordt van carnaval tot festival, van headbanger tot dinnershow. We zijn ontzettend trots op ons eigen entertainmentpodium van het zuiden.”

Voor meer informatie en om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen: www.mainstage.nl.

 

Mon, 09-September-2019 10:15

Algemene voorwaarden | privacy statement