CHAUVET's Maverick Storm 1 Wash op LDI

De CHAUVET Professional Maverick armaturen drukken hun stempel op 2018, waar ze gebruikt werden voor festivals zoals Made In America, een project van Jay-Z, en op tours door artiesten zoals Luke Bryan en Romeo Santos. Op de komende editie van LDI (15-21 oktober) bouwt het bedrijf verder op dit succes en stelt het de eerste IP65 armatuur voor in het populaire Maverick gamma.

De nieuwe Maverick Storm 1 Wash beschikt over een uiterst precies ontworpen behuizing van gegoten aluminium en 316 externe schroeven uit roestvrij staal die het toelaten om zelfs de meest extreme weerstoestanden te weerstaan. Daardoor is het perfect voor gebruik op festivals, amfitheaters en andere buitentoepassingen. “We hebben de Maverick Storm 1 Wash ontwikkeld om een nieuw niveau van betrouwbaarheid te kunnen aanbieden voor outdoor applicaties”, zegt Albert Chauvet, CEO van Chauvet

Bovenop de IP65 rating en robuuste constructie, levert de Maverick Storm 1 ook de output die nodig is voor evenementen in openlucht, zelfs wanneer die starten voor zonsondergang. De armatuur heeft een output van meer dan 6,000 lumens, waardoor het ook effectief als aerial wash effect gebruikt kan worden. Met 19 individueel te pixelmappen 20W leds, een virtueel gobo-wiel met achtergrondkleuren, een grote zoom range en 16-bit dimming, geeft de nieuwe armatuur designers een hele hoop nieuwe creatieve mogelijkheden.

In lijn met die veelzijdigheid werkt de Maverick Storm 1 Wash ook met een breed gamma aan control protocols, inclusief DMX, RDM, sACN, Art-Net, Kling-Net en W-DMX. Bezoekers aan LDI kunnen deze uitdagende nieuwe armatuur komen ontdekken op Stand 1816.

Mon, 08-October-2018 10:50