CHAUVET zet IP65-uitbreiding voort met de nieuwe COLORado PXL-bar

Veelzijdigheid is een schone zaak! De nieuwe COLORado PXL Bar 16 met IP65-classificatie en COLORado PXL Bar 8 van CHAUVET Professional demonstreren dat op overtuigende wijze door een breed scala aan prestatiekenmerken te leveren, zoals een naadloze pixelafstand tussen armaturen en snelle, soepele gemotoriseerde kantelingen tot 200?, zowel binnen als buiten. 

"We hebben dit armatuur ontwikkeld als reactie op klanten die een gemotoriseerde IP65-geclassificeerde batten wilden die buitenshuis kon worden gebruikt op externe uitzendlocaties, festivals en amfitheaters, evenals bij toepassingen binnenshuis", aldus Albert Chauvet, CEO van Chauvet. "Deze veelzijdigheid vertaalt zich in een snellere ROI voor onze klanten."Waar hij ook wordt gebruikt, de COLORado PXL Bar16 zit boordevol functies die de creatieve mogelijkheden voor lichtontwerpers aanzienlijk zullen vergroten, zoals de 60, 180 en 200 graden gemotoriseerde kantelbereikopties. Andere voorbeelden zijn het zoombereik van 5,8? tot 48,8? van de 16 RGBW-leds van 45 watt en de twee bedieningszones voor pulserende effecten.

De COLORado PXL Bar 8 behoudt ook de pixelafstand tussen armaturen en heeft hetzelfde zoombereik als zijn grotere neef. Hij heeft echter minder pixels en slechts één bedieningszone vanwege het kleinere formaat. Beide armaturen hebben ook een indrukwekkende 8,875K kleurtemperatuur (op vol). 

Een nog grotere veelzijdigheid van deze volledig pixel toewijsbare armaturen zijn hun ingebouwde effecten, waaronder virtuele gobo en bewegingsmacro's met aparte voor- en achtergrondkleurcontrole. Gegroefde Omega-beugels maken het snel en eenvoudig om de armaturen aan een truss op te hangen. Ze kunnen ook op de grond worden geplaatst om een verscheidenheid aan lichthoeken te bieden.

De nieuwe armaturen kunnen worden bediend via DMX, sACN, Art-Net en Kling-Net; en zijn ook RDM-compatibel voor toegang op afstand en probleemoplossing. Ze zijn bovendien robuust en lichtgewicht (de COLORado PXL Bar 16 weegt 20,7 kg.) De behuizing van de armatuur, evenals de stroom- en gegevensaansluitingen, softwarepoorten, 5-pins DMX-ingang en TCP IP-ingang hebben allemaal een IP65-classificatie om ongeëvenaarde prestaties te garanderen, ongeacht het weer.

Tue, 23-November-2021 09:36

Algemene voorwaarden | privacy statement