CLF Aorun voor HVR Showequipment

Ruim op tijd voor het komende festivalseizoen heeft HVR Showequipment de verhuurvoorraad uitgebreid met maar liefst 66 CLF Aorun beams! De aanhoudende vraag vanuit de markt voor grote aantallen krachtige beam armaturen lag ten grondslag aan de investering. Dennis Sommerdijk, mede-eigenaar van HVR Showequipment legt uit: “Met name voor de festivals, maar ook voor dry-hire wilden we een groot aantal beam armaturen. Daarnaast vonden we de CLF Aorun terug op een groot aantal riders en aanvragen van lichtontwerpers voor de komende periode.”

“Op basis van eerdere ervaringen wisten we dat de Aorun uitblinkt in lichtopbrengst. Verder zijn de effecten en bewegingen zeer snel. Ons hele team was dan ook al snel overtuigd dat het de CLF Aorun moest worden,” aldus Sommerdijk. De Aorun is niet het eerste CLF product in het uitgebreide aanbod van HVR. De CLF Yara en Ares worden al geruime tijd naar volle tevredenheid ingezet. 
De CLF Aoruns zijn na levering direct ingezet bij de jubileumshow van Charly Lownoise en Mental Theo die plaatsvond in de Ziggo Dome in Amsterdam.
 

Tue, 26-February-2019 11:40