CONTROLLUX LOUNGE 2019

Na de succesvolle edities van voorgaande jaren heeft Controllux voor 2019 uiteraard een nieuwe Controllux Lounge op de planning staan! In een relaxte lounge-omgeving openen Controllux, Lumen Solutions en Audio Acoustics de deuren voor u bij Theater Castellum te Alphen aan den Rijn.

Geinteresseerden zijn van harte uitgenodigd op één van de twee Lounge-avonden die plaatsvinden op dinsdag 3 en woensdag 4 september 2019, van 17.30 tot 22.00 uur. Beide avonden ontvangen de mensen van Controllux je graag in de sfeervolle omgeving van theater Castellum, vergezeld van een drankje en diverse walking diner gerechten.
  
Product Highlights
Controllux is toeleverancier van theater-, TV-film-, entertainment en architectuurverlichting en specialist in lichttafels, sturing en rigging. De A-merken uit het assortiment, zoals Robe, ETC, High End Systems, Arri, Prolyte, Protos, Rosco, City Theatrical, Robert Juliat, Swefog, Zero88, RATstands, Doughty en ArKaos worden aan u gepresenteerd. Je hebt de mogelijkheid om kennis te maken met diverse producten en deze zelf of onder begeleiding te testen. De productspecialisten van Controllux, Lumen Solutions en Audio Acoustics zijn uiteraard aanwezig om commerciële en technische vragen te beantwoorden. Een overzicht van alle A-merken uit het Controllux assortiment vind je op: www.controllux.com/merken

Licht en geluid
Tijdens de Controllux Lounge editie 2019 kun je ook kennismaken met zustermaatschappij Audio Acoustics. In de dynamische wereld van geluid kun je bij Audio Acoustics terecht als leverancier van het merk beyerdynamic professional in de Benelux. Sound & Light Import is een handelsnaam van Audio Acoustics en exclusief importeur in Nederland van Adamson, Heil Sound microfoons en TeqSas inclinometers. Lumen Solutions, de architectural divisie van Controllux, gespecialiseerd in creatieve lichtoplossingen is tijdens de Lounge ook aanwezig! Maak kennis met de specialisten die je graag op weg helpen bij het verwezenlijken van lichtprojecten.

Word jij de winnaar van de Controllux Lounge? 
Alle bezoekers* van de twee Lounge avonden krijgen de mogelijkheid zich in te schrijven voor de loting van een speciale prijs. Deze prijs zal tijdens de avonden getoond worden, zodat je weet waarop je kans maakt! De winnaar van deze loting wordt na de Lounge bekend gemaakt via de Social Media-kanalen van Controllux. De prijs zal persoonlijk overhandigd worden!
* Leveranciers, Controllux, Lumen Solutions en Audio Acoustics collega’s en familie zijn uitgesloten van deelname
 
Aanmelden 
De organisatie wil graag weten met hoeveel bezoekers rekening gehouden moet worden. Daarom wordt gevraagd je aan te melden via deze link: www.controlluxlounge.com
 

Wed, 10-July-2019 10:14