CTWLK 2020 succesvol met Infinity en Showtec

De Muziekgieterij in Maastricht functioneerde als het podium voor drie CTWLK-modeshows, die bekeken werden door meer dan 150.000 kijkers die het via livestream of (veilige!) aanwezigheid konden volgen. Showtec- en Infinity-armaturen boden met TF-260C7 Fresnel- en iB-2R-armaturen, Spectral M800 Q4, Data Flash en Stage Blinders de perfecte oplossing voor de moeilijke lichtomstandigheden.

Mode-eventplanner Sessibon (Sittard, Nederland) heeft in opdracht van de gemeente Maastricht de hybride modeshow CTWLK georganiseerd, die in augustus 2020 in de Muziekgieterij heeft plaatsgevonden. Sessibon werkte samen met DEMO Productions (Stein, Nederland), Schoonbrood Agency (Maastricht), STV Visuals (Roermond, Nederland), Viro video (Elsloo, Nederland), Hout video (Maastricht), Toni&Guy hairdressing, en anderen om drie shows te ontwikkelen: een merkshow van De Bijenkorf, een show namens de lokale winkelcentra Entre Deux en Mosae Forum, en een multibrand-show van ondernemers uit de binnenstad van Maastricht.

Vanwege de COVID-maatregelen die op dat moment van kracht waren, mocht slechts een select publiek fysiek aanwezig zijn. Daarom werd het evenement opgenomen en live gestreamd. In totaal hebben meer dan 150.000 kijkers de drie shows via livestream en/of (veilig) in levenden lijve bijgewoond.

Fabian Huijts van FH Light Facilities (Maastricht) programmeerde en bediende een spectaculaire lichtshow en zette de modellen op de catwalk in de spotlights. Het evenement werd gesponsord door Demo Productions, Muziekgieterij, FH Light Facilities en Highlite. Fabian gebruikte Showtec’s Spectral M800 Q4, Stage Blinder 1, Stage Blinder 4, Data Flash, en Infinity’s iB-2R- en TF-260C7 Fresnel-armaturen om de moeilijke locatie te verlichten, waar de grote hoogteverschillen gelijkmatige verlichting moeilijk maakten. “Dankzij de hoge kwaliteit verlichtingsproducten van Infinity en Showtec is het allemaal prachtig gelukt”, aldus Huijts.

De iB-2R moving head van Infinity biedt haarscherpe lichtbundels, snelle bewegingen en professionele functies. 17 Gobo’s, 14 dichroïsche filters, 2 prisma’s, en een maximale output van 7780 lumen maken het een krachtige tool voor elk evenement. De professionele Infinity TF-260C7 Fresnel theaterlamp heeft een instelbare uitstraalhoek van 15 tot 50 graden en biedt met een krachtige 260W-led met een zeer hoge CRI van 96 voor natuurlijke kleuren, waardoor de outfits op de catwalk zeer goed tot hun recht komen. De Spectral M800 Q4 RGBW ledspot van Showtec is een betrouwbaar en waterdicht (IP65) armatuur, met een bundel van 16 graden met zachte randen en een totale lichtopbrengst van 1452 lumen. De eindeloze variatie aan kleuren die de RGBW-armaturen genereren, creëerde een veelzijdige ambiance die de sfeer van het evenement perfect ondersteunde. De Showtec Stage Blinders en Data Flash-armaturen vulden de lichteffecten verder aan en completeerden de totale visuele ervaring.
 

Thu, 06-May-2021 19:20

Algemene voorwaarden | privacy statement