Cameo OPUS X en OPUS H5 nu verkrijgbaar bij NicLen

In 2018 vierde Cameo zijn debuut bij NicLen GmbH toen de ZENIT®-serie onderdeel werd van de portfolio van het verhuurpark. Sindsdien heeft de toonaangevende Duitse verhuuraanbieder talrijke successen geboekt. Naast de ZENIT W600 en W300 outdoor wash-lampen en de batterijgevoede ZENIT B200, omvat het assortiment voor droge verhuur nu ook OPUS Series moving heads en F Series Fresnels. De OPUS X-profile movingheads en de OPUS® H5 beam spot wash hybride movingheads zijn nu ook verkrijgbaar in het magazijn in Dortmund en zijn beschikbaar voor een breed scala aan toepassingen in de live- en evenementensector. Naast de OPUS-spots biedt NicLen nu ook LED-buitenspots uit de Cameo FLAT PRO-serie met 16 mm TV-spigots op basis van gepatenteerde SPIN16-technologie.

Een overzicht van de nieuwe Cameo spots bij NicLen: 

OPUS X
Met zijn 750 W witlicht-LED en bijzonder efficiënte lichtengine bereikt de OPUS X high-power movinghead dezelfde lichtopbrengst waarvoor conventionele apparaten 1.000 W nodig hebben. In combinatie met het CMY-kleurenmengsysteem en een groot zoombereik van 6° tot 46°, maakt het vlaggenschip van de OPUS-serie consistente projecties mogelijk zonder vervelende hotspots, zelfs in de meest veeleisende omgevingen. De OPUS X kan worden bediend via de geïntegreerde W-DMX™-ontvanger, DMX, RDM, Art-Net of sACN.

OPUS H5
De OPUS H5 is het Zwitserse zakmes in de Cameo moving heads-reeks. Deze veelzijdige beam, spot en wash light hybride levert 18.000 lm lichtopbrengst en maakte vooral indruk op de specialisten van Niclen met zijn compacte ontwerp. De Osram Sirius HRI 470 W ontladingslamp creëert krachtige beams en hoogwaardige mid-air effecten over een breed zoombereik van 2° tot 42°.

FLAT PRO 7 G2 & FLAT PRO 12 G2
Zoals de naam al doet vermoeden, is de FLAT PRO-serie de ideale oplossing wanneer er weinig ruimte is en vlakke spots vereist zijn. De compacte LED-buitenspots - met RGBWA-kleurmenging en hoge verversingssnelheid - zijn de nieuwe Cameo PAR-allrounders op het NicLen-verhuurpark en zijn verkrijgbaar in versies met 7 (FLAT PRO 7 G2) en 12 (FLAT PRO 12 G2) hoog -intensiteit 10 watt LED's. Klanten profiteren ook van de voorgeïnstalleerde SPIN16 spigot - een uitklapbare 16 mm tv-spigot op basis van gepatenteerde Cameo SPIN16-technologie.

Vertrouwde samenwerking
"Cameo's lichttechnologieportfolio wordt jaar na jaar veelzijdiger. De ontwikkelaars blijven ons verrassen met innovatieve oplossingen die de behoeften van onze brede klantenkring volledig dekken", legt Jörg Stöppler uit, die samen met Nico Valasik NicLen GmbH beheert. Markus Jahnel, COO van de Adam Hall Group, voegt hieraan toe: "We zijn verheugd dat NicLen, een van de grootste aanbieders van droge verhuur in Europa, al vele jaren vertrouwt op onze Cameo-verlichtingsoplossingen. In de loop der jaren is onze samenwerking blijven groeien en die heeft ook niet geleden tijdens de coronacrisis. We kijken uit naar wat de toekomst brengt en waar we de komende maanden de verschillende Cameo-modellen in gebruik zullen zien."

Meer informatie:
www.niclen.nl
www.cameolight.com
www.adamhall.com

 

Wed, 25-August-2021 09:56

Algemene voorwaarden | privacy statement