Compact en extreem krachtig: de nieuwe Voice-Acoustic Score-8

Voice-Acoustic, Duitse fabrikant van professionele premium luidsprekers, breidt de succesvolle luidsprekerserie met speakers in d’Appolito-opstelling uit met de Score-8. De nieuwe passieve 2-weg high-performance luidspreker is uitgerust met twee hoorngeladen 8"-drivers, waarmee de luidspreker een efficiëntie van 105dB 1W/1m in het laag-middengebied bereikt. Voor het hoog werd een 1,4-inch neodymium-compressiedriver met een innovatief composietmembraan ontwikkeld, dat ongewenste resonanties zeer doeltreffend minimaliseert. Dit resulteert in een gedetailleerde en uitstekende stem- en muziekweergave met een zeer warm, natuurlijk en onvervormd geluidsbeeld, zelfs bij de hoogste volumes.

"De al langer bestaande Score-5 is sinds de introductie buitengewoon populair. Met de nieuwe Score-8 breiden we ons productassortiment uit zonder andere Voice-Acoustic-producten in de weg te zitten. Op deze manier garanderen we Voice-Acoustic-gebruikers dat producten
waardevast blijven met een veiligstelling van investeringen, wat de laatste jaren vooral duidelijk is geweest op de tweedehandsmarkt. Door de buitengewone prestaties van de Scoe-8 is het toepassingsgebied voor losstaande luidsprekers aanzienlijk uitgebreid. De inzet samen met 4 tot 6 krachtige 18"-subwoofers is geen probleem voor een paar Score-8's", vertelt Stefan Rast, CEO van Voice-Acoustic. "We hebben tijdens de Corona-periode veel geïnvesteerd in ontwikkeling. De Score-8 is het derde nieuwe product dit jaar en er zullen nog meer zeer interessante innovaties volgen. We hebben de Score-8 uitgerust met een breed scala aan montagemogelijkheden, meer is (bijna) onmogelijk. Ik raad elke professionele planner en installateur aan om de 3D weergaven van de uitgebreide accessoires te bekijken. Met de Score-8 zetten we een nieuwe maatstaf in prestaties en geluid voor compacte high-performance luidsprekers. We De Score-8 heeft een opvallend grote en draaibare CD-hoorn met een spreiding van 60° x 40° of 90° x 40°, evenals een multifunctionele behuizing met twee zijden met een helling van 55° en 25° voor gebruik als floormonitor. Door de slanke contouren laat hij zich ook probleemloos inzetten als front fill. Voor maximale flexibiliteit heeft de nieuwe luidspreker andere geavanceerde faciliteiten, zoals een geïntegreerde, kantelbare paalbevestiging en de mogelijkheid om zonder gereedschap het Voice-Acoustic Easyfly-mechanisme of de multifunctionele L-beugel te gebruiken.
Met zijn lichte gewicht en strakke uiterlijk ziet de Score-8 er geweldig uit in alle mobiele applicaties en vaste installaties. De nieuwe Score-8 zet nieuwe normen met betrekking tot compacte high-performance luidsprekers.

Over Voice-Acoustic:
Voice-Acoustic, opgericht in 2006 in Dörverden (Duitsland), is een professioneel audiobedrijf van geluidsversterkingssystemen. Het bedrijf ontwikkelt en bouwt professionele luidsprekeroplossingen van uitstekende kwaliteit, MADE IN GERMANY. Het productportfolio omvat innovatieve luidspreker- en digitale versterkertechnologieën voor geavanceerde mobiele en installatietoepassingen. Stefan Rast: “Alleen wat je emotioneel raakt, laat een onvergetelijke herinnering achter!”

www.podiumtechniek.nl/voice-acoustic-score-8.html

Fri, 08-October-2021 09:48

Algemene voorwaarden | privacy statement