Controllux Lounge – jubileumeditie

Controllux Lounge is hét netwerk- en demonstratie-event. Na de succesvolle Lounge van vorig jaar volgt nu de jubileumeditie. In een relaxte lounge omgeving opent Controllux haar deuren op een speciale locatie: Theater Castellum in Alphen aan den Rijn. Controllux nodigt je van harte uit op één van de twee Lounge-avonden die plaatsvinden op dinsdag 4 september en woensdag 5 september 2018 vanaf 17.30 tot 22.00 uur. Beide avonden is de ontvangst in de sfeervolle omgeving van Theater Castellum vergezeld van een hapje en een drankje. 

Product Highlights
Als toeleverancier van theater-, TV-film-, entertainment en architectuurverlichting en specialist in lichttafels, sturing en rigging word je verwelkomd in de speciaal ingerichte Controllux Lounge. De A-merken uit het assortiment zoals Robe, ETC, High End Systems, Arri, Prolyte, Rosco, City Theatrical, Robert Juliat, Swefog, Zero88, RATstands, Doughty en ArKaos worden uiteraard gepresenteerd. Je hebt de mogelijkheid om kennis te maken met diverse producten en deze zelf of onder begeleiding te testen. De productspecialisten van Controllux zijn uiteraard aanwezig om commerciële en technische vragen te beantwoorden. Een overzicht van alle A-merken uit het Controllux assortiment vind je op de website: www.controllux.com/merken

Gaat u als winnaar naar huis? - Livestream
De Livestream tijdens de Controllux jubileum Lounge blijft niet onopgemerkt. Vorige edities werden er mooie prijzen verloot onder alle aanwezige bezoekers van het event. Dit jaar, in het jubileum jaar, wordt daar een schepje bovenop gedaan. Als de avond ten einde komt zal wederom in de Controllux Lounge via de Facebookpagina een livestream volgen. Hierin wordt de winnaar bekend gemaakt onder de aanwezige bezoekers van die avond. Een spannend moment voor de dan nog aanwezige relaties en iedereen die de livestream volgt. 

Schrijf jesnel in en wie weet ben je dit jaar de gelukkige winnaar!

Aanmelden
Natuurlijk bent u vrij in de keuze op welke avond Controllux u mag verwelkomen tijdens het Network & demonstratie event in Theater Castellum Alphen aan den Rijn. 
Registreren kan via onderstaande link:
www.controlluxlounge.com

Locatie
Theater Castellum
Controllux Lounge, Network Event & Product Demonstrations
Rijnplein 1-3
2405 DB  Alphen aan den Rijn
 

Thu, 21-June-2018 11:58