Controllux exclusief distributeur van Astera

Donderdag 27 oktober 2022
Per 1 november is Controllux officieel exclusief distributeur van Astera in de Benelux. Astera is gespecialiseerd in het ontwikkelen van draadloze led-armaturen voor de entertainment- en broadcastindustrie. Alle Astera producten zijn met elkaar te koppelen en door hun IP65 kwalificatie geschikt voor outdoor gebruik. De armaturen zijn 100% draadloos en voorzien van een geïntegreerde accu (m.u.v. NYX) die tot wel 20 uur mee kan gaan. Astera producten worden gebruikt in films, commercials, muziekvideo’s concerten en theatervoorstellingen. Nieuw is de Astera HydraPanel LED panel.

Astera Titan LED Engine is een revolutionaire lichtbron die accurate kleuren maakt met een optimale lichtopbrengst voor een hoge CRI waarde over het gehele kleurenspectrum. De ledmodule is opgebouwd met RGB+Mint+Amber diodes, heeft een CCT bereik van 1750 – 20000K, een TLCI/CRI bereik van >96, G/M correctie en is 100% flicker free. Hierdoor is de Titan LED Engine geschikt voor zowel de film-, broadcast-, theater- en entertainmentindustrie. De producten van Astera zijn uitgerust met een LumenRadio ontvanger. Hierdoor kunnen ze worden aangestuurd via CRMX en W-DMX. Door middel van de Astera Powerbox is het ook mogelijk om de armaturen aan te sturen met wired DMX, ARtnet of sACN (m.u.v. NYX en AX3).

De Astera App biedt intuïtieve en snelle bediening van complexe lichtsets en kan ook worden gebruikt ter voorbereiding en monitoren van de lampen.  Alle Astera Producten (m.u.v. AX1, AX3, AX5) zijn voorzien van een ingebouwde Bluetooth Bridge. Astera biedt tevens een breed scala aan productaccessoires aan, bijvoorbeeld voor mounting, transport en voeding.  Meer informatie of een demonstratie? Neem dan contact op via: +31 (0)88 444 6 444