Controllux neemt TDE-lighttech over

Na jarenlang mooie projecten te hebben gerealiseerd, een fraai productassortiment te hebben ontwikkeld en een gerenommeerde naam op te hebben gebouwd in de verlichtingsbranche, hebben Donald van Rijswijck en Stefan Mooij besloten om ervoor te kiezen voor de verdere groei van TDE-lighttech BV een partner te zoeken. Die partner is nu gevonden in de Controllux groep. De groep heeft de aandelen van TDE-lighttech BV, met terugwerkende kracht, per 1 januari van dit jaar overgenomen. 

De verkoop van TDE producten zal door de nieuwe BV, TDE Sales, voor haar rekening genomen worden. TDE heeft als visie om het eigen merk zowel nationaal als internationaal op de kaart te zetten. Vanuit strategische overwegingen is ervoor gekozen om meer tijd en energie in de huidige TDE dealers te steken in de vorm van support & trainingen. Voor interesse in TDE producten kunt u voortaan met uw vragen bij een van de gespecialiseerde dealers terecht. Hieronder vindt u een lijst van de geselecteerde TDE dealers.

Door het bundelen van de krachten, ontstaat een complete en krachtige organisatie. Door gezamenlijk gebruik te maken van de back-office, technische dienst, magazijnen en marketing, krijgt TDE de mogelijkheid een sterk merk te bouwen en dit wereldwijd uit te rollen.

De productielocatie, TDE-lighttech BV, is ondertussen verhuisd naar Uitgeest aan de Oosterwerf 5. Daar is een mooie locatie gevonden waar de  productiecapaciteit aanzienlijk  vergroot kan worden. Op hetzelfde adres is tevens de R&D afdeling gevestigd.

Algemeen:     
TDE    
Tankval 5    
2408 ZC Alphen aan den Rijn   
Tel. 020-6973859     
E-mail: info@tde-sales.nl     
       
Financieel:     
TDE Sales BV     
Tankval 5     
2408 ZC Alphen aan den Rijn     
Tel. 020-6973859     
E-mail: boekhouding@tde-sales.nl     

Verkoop:
TDE Sales BV
Tankval 5
2408 ZC Alphen aan den Rijn     
Tel. 020-6973859
E-mail: sales@tde-sales.nl

R&D / Productie:
TDE-lighttech BV
Oosterwerf 5
1911 JB Uitgeest
Tel. 020-6973849
E-mail: support@tde-lighttech.nl

Thu, 19-September-2019 19:45

Algemene voorwaarden | privacy statement