Corona-proof L-Acoustics trainingen bij Audio Solvation

Audio Solvation heeft wederom een aantal trainingen gepland rond het hardware en software ecosysteem van L-Acoustics. In december wordt een drietal trainingen (uiteraard geheel corona-proof) verzorgd in samenwerking met L-Acoustics. De trainingen worden persoonlijk verzorgd door Gert Wiersema, application engineer van L-Acoustics.

Op dinsdag 1 december 2020 verzorgt Audio Solvation de System Fundamentals training. De System Fundamentals training introduceert de verschillende onderdelen die deel uitmaken van het L-Acoustics ecosysteem. 

De dag erna, op woensdag 2 december 2020, volgt de Loudspeaker System Calibration training. Deze training behandelt methoden en aanbevelingen voor de kalibratie van een L-Acoustics luidsprekersysteem. Het omvat tevens de M1 software voor het meten en afstemmen van jouw luidsprekersysteem.

Op woensdag 15 december 2020 vindt de Variable Curvature Line Source training plaats. Tijdens de module wordt een volledige dag besteed aan de line source met variabele kromming en de bijbehorende tools voor ontwerp en optimalisatie.

Meer informatie over de inhoud van de trainingen, plus registratie, is te vinden op https://audiosolvation.nl/events-demo-training-workshop-audio-sound/. Neem voor overige vragen gerust contact op met de audio professionals van Audio Solvation.
 

Wed, 18-November-2020 12:13

Algemene voorwaarden | privacy statement