Distribiteurschap Lucenti en Goboservice voor Distrixs

Distrixs heeft het Nederlandse distribiteurschap voor de merken Lucenti en Goboservice verworven. Lucenti is een verlichtingsmerk uit België met een tweetal producten in haar range. Allereerst zijn er de Blackwave led barren. Een innovatief product door zijn slanke behuizing, geschikt voor buiten, RGBW pixelgestuurd en zeer eenvoudig in de bediening. Het mooiste van dit product is misschien nog wel de prijs, ze zijn namelijk zeer betaalbaar. 

Daarbaast is er de Vinci, een pixelaanstuurbare prikkabel die wordt aangestuurd over het stroomnetwerk. Hierdoor kun je deze ook gebruiken met de standaard prikkabel, waarvan een gemiddeld verhuurbedrijf wel enkele tientallen meter op voorraad heeft. Ook dan zijn ze individueel aanstuurbaar. Er zijn drie bulbs beschikbaar waarvan de Pearl de meest fraaie is. Een bulb met een spiraalvormig filament en daarnaast acht RGB leds als ambient, Retro en 2020 gecombineerd in één bulb. Allemaal weerbestendig en bijna onbreekbaar. 
 
Distrixs verkocht al enige jaren custom en standaard gobo’s voor de elk type verlichtingsarmatuur, maar de samenwerking met Goboservice is nu uitgebreid naar distributeurschap voor Nederland van álle producten in het assortiment van Goboservice, waaronder ook hoge kwaliteits gobo projectoren. Allemaal geschikt voor buiten, voor zowel tijdelijke als permanente toepassingen. “Custom gobo’s kunnen met 24 uur op locatie zijn, waarmee we een zeer goede en snelle service kunnen bieden. Erg fijn, aangezien gobo’s vaak pas op het laatste moment besteld worden”, aldus Rolf Schild van Distrixs. De gobo projectoren van Goboservice zijn allemaal ontwikkeld en gemaakt in Italië, alles tot in detail uitgewerkt voor een haarscherpe projectie. Vele accessoires zijn er beschikbaar om de projector perfect aan te laten sluiten op de wensen voor de locatie van gebruik. Meer informatie op www.distrixs.nl

Mon, 02-November-2020 12:00

Algemene voorwaarden | privacy statement