Doepke komt met aardlekschakelaar DFS F Audio - veilig en maximale geluidskwaliteit

Maandag 30 maart 2020
Het bieden van specialistische oplossingen voor specifieke toepassingen, dat maakt Doepke uniek. Zo introduceert Doepke nu een aardlekschakelaar, waarbij veiligheid en maximale geluidskwaliteit hand in hand gaan. Speciaal voor de meest veeleisende audioliefhebbers, die gaan voor sublieme geluidskwaliteit. Deze nieuwe aardlekschakelaar is toepasbaar in onder andere smart home projecten, maar ook voor hoogwaardige geluidsystemen van bijvoorbeeld theaters, bioscopen en concertzalen.

Geluidskwaliteit boven veiligheid
Audioliefhebbers bezitten een gehoor, zo gevoelig dat zelfs minieme toonverschillen of verstoringen, die nauwelijks detecteerbaar zijn door metingen, kunnen worden waargenomen. Omdat het gebruik van standaard aardlekschakelaars kan leiden tot kwaliteitsverlies of ruis, wordt vaak besloten maar geen gebruik te maken van deze beveiliging. Een zeer gevaarlijke ontwikkeling, zo vinden ze bij Doepke.

DFS F Audio biedt uitkomst
Onder andere met solide verzilverde aansluitklemmen, massieve verzilverde geleiders van hoogwaardig zuurstofarm koper, een extreem lage impedantie en functiebehoud bij gemengde frequenties (Type F) biedt de DFS F Audio het beste van twee werelden, een veilige installatie en de beste geluidskwaliteit. In vinylzwart met parelwitte inscriptie, met verzilverde aansluitingen en vergulde verbindingsschroeven is de DFS F Audio ook nog eens een chique verschijning. De DFS F Audio is leverbaar in twee- (DFS 2 F Audio) en vierpolige (DFS 4 F Audio) uitvoering.

Meer informatie: www.hateha.nl