Enorme CLF line up bij Electric Fireworks

Meer dan 500 CLF-armaturen maakten deel uit van de allereerste Electric Fireworks NYE-show in de Amsterdam ArenA. Geselecteerd vanwege hun kracht en punch, zorgden Poseidon- en Aorun-beams voor de luchteffecten. LEDbar PRO en Ares armaturen zijn toegevoegd om verblindende vuurwerkeffecten te creëren. 4Light Showprojects en Dutch7 verzorgden de technische productie. Het lichtplan is ontworpen en geprogrammeerd door LD Company.

Bij de load-in moest het dak van de ArenA voortdurend open staan. Daarom hadden armaturen met een IP65-classificatie de voorkeur. Ronnie Santegoeds (4Light Showprojects) legt uit: “In eerste instantie hadden we een outdoor evenement gepland. Daarom zijn we het voorbereidingsproces begonnen met een shoot-out van een grote armatuur, gebaseerd op projectie op 50 meter en beamintensiteit. De CLF Poseidon Beam werd gekozen vanwege de cirkelvormige structuren die op vuurwerk lijken."

De iconische vuurwerkconstructies omvatten ook LEDbar PRO- en Ares-armaturen. “We hebben deze armaturen gebruikt voor het krachtigste deel van vuurwerk; lanceren en exploderen. Door hun output waren de LEDbar PRO en Ares ideaal om deze accenten te benadrukken”, aldus Santegoeds. 180 lineair opgestelde Aorun Beam-armaturen maakten het plaatje compleet.

De CLF fixtures:
180x Aorun Beam
172x LEDbar PRO
108x Poseidon Beam
94x Ares LEDwash
24x Ares XS LEDwash

Credits:
Creative producer: Fjuze
Technical production: Dutch7
Technical production lights: 4Light Showprojects
Lighting design and programming: LD Company
Photos: Spark and Backframe
www.clf-lighting.com | www.4lightshowprojects.com

Tue, 19-January-2021 14:52

Algemene voorwaarden | privacy statement