Epatra neemt belang in LRS Solutions

Woensdag 9 januari 2013
Epatra heeft een belang genomen in LRS Solutions. Voor Epatra en LRS heeft deze samenwerking een toegevoegde waarde op meerdere vlakken. Steeds meer eindgebruikers zoeken naar een totaaloplossing als het gaat om ICT-, audiovisuele- en verlichtingsproducten. Door de samenwerking tussen Epatra en LRS Solutions krijgen de dealers en klanten van beide bedrijven nu toegang tot een uniek producten- en dienstenpakket. De klanten van Epatra kunnen nu, naast de traditionele audiovisuele producten, ook LED verlichting en lichtbesturingssystemen aanbieden. De relaties van LRS Solutions krijgen per direct toegang tot een compleet pakket aan audiovisuele- en ICT producten en diensten.

LRS Solutions is een onderneming die zich specialist mag noemen op het gebied van lichtregelsystemen. Met deze samenwerking zien beide ondernemingen een versterkende toegevoegde waarde binnen de vakgebieden. LRS Solutions is exclusief distributeur/importeur van iLight en is leverancier van het draadloze systeem van Rako. Tevens levert LRS ook diverse drivers ten behoeve van het aansturen van LED verlichting. Epatra zal deze merken ook in haar pakket gaan opnemen. LRS App* vormt het onderscheid met de andere aanbieders in de markt. (*App = Advies, Projectbegeleiding en Projectuitvoering)

Met meer dan 13 jaar ervaring in de presentatiemarkt legt Epatra zich toe op het distribueren van een totaalpakket binnen de professionele markt voor presentatie- audio/video- en industriële oplossingen. Epatra biedt de mogelijkheid om gezamenlijk met haar dealers installaties uit te voeren. Epatra levert een totaalpakket aan professionele AV oplossingen, waarbij wij ons op de achtergrond voor u inzetten om een concurrerende en juiste aanbieding te kunnen maken, terwijl u zich richt op uw klant. Verlichting, vandaag de dag meer dan alleen een aan-/ uit schakelaar, is een essentieel onderdeel van een audiovisuele installatie geworden, met de kennis en ervaring van LRS Solutions kan Epatra een compleet lichtplan schrijven, in het voortraject van de bouw / verbouwing.

Het huidige dealerkanaal van LRS Solutions blijft gehandhaafd naast het distributienetwerk van Epatra. Door deze samenwerking wordt het leveringspakket nog completer en kan een project van A tot Z worden gerealiseerd door zowel Epatra als LRS. Voor u als dealer biedt dit als voordeel vroegtijdig betrokken te zijn bij nieuwbouwprojecten en aanbestedingen.