Ervaar de 'Active Diffusion' mogelijkheden van Zylight

De Zylight Go-Panel met IP65-classificatie is ontworpen voor professionals voor gebruik tijdens Run-and-Gun opnamen en is het 'go-to' licht voor duurzaam en betrouwbaar gebruik in het veld onder alle weersomstandigheden. Het Zylight Go-Panel is bicolor, heeft een ± groene aanpassing en variabele bundelspreiding met de ingebouwde Active Diffusion™-technologie verbetert de inzetbaarheid van de gebruiker op locatie.

Controle
Diffusiefilters of verwijderbare diffusie panelen behoren tot het verleden. Door de geïntegreerde en gepatenteerde Active Diffusion™ technologie is het mogelijk om met één draai aan de knop de diffusie elektronisch aan te passen. Deze baanbrekende technologie maakt het mogelijk om de diffusieniveaus stapsgewijs aan te passen zonder dat men een gel hoeft aan te brengen of diffusietoebehoren hoeft te monteren. 

De strakke 26-graden bundel van het Go-Panel heeft de nodige punch om buiten tegen de zon in te draaien, maar kan subtiel diffuus gemaakt worden door gebruik te maken van de ingebouwde Active Diffusion™. De Kleurtemperatuur is instelbaar tussen 3100K en 6200K en kan traploos ingesteld worden. Standaard is het paneel voorzien van een AC adapter, V-Lock of Gold Mount Plate. Ingebouwde afstandsbedieningsopties maken de keuze van DMX, ZyLink, Bluetooth en LumenRadio mogelijk. Het Zylight Go-Panel is innovatief en door Active Diffusion uniek armatuur dat zich onderscheidt van overige LED panelen.

Importeur: BBP light bv Amsterdam www.bbplight.nl
 

Wed, 24-April-2019 12:02

Algemene voorwaarden | privacy statement