Fairlight distributeur van Absen LED in de Benelux

Absen, een toonaangevend wereldwijd merk voor LED-displays, is de samenwerking aangegaan met Fairlight, distributeur van licht-, geluids- en videoapparatuur voor professionele gebruikers. Absen verwelkomt Fairlight dan ook als dé nieuwste Value Added Distributor (VAD). Het hoofdkantoor van Fairlight is gevestigd in Bemmel. De voornaamste taak van Fairlight is het groeiende assortiment van Absen's fine pitch LED-producten aan te bieden aan klanten in de gehele Benelux. De nieuwe samenwerking biedt geïnteresseerden in de regio de kans om Absen LED te ervaren in de showroom van Fairlight. Daarnaast zullen er trainingen aangeboden worden en kan er gebruik gemaakt worden van de onderhouds- en reparatiediensten van Fairlight.

"We willen onze klanten graag een compleet pakket van AV-gerelateerde merken bieden", aldus Michel Arntz, algemeen directeur van Fairlight. "Absen LED-displays zijn complementair aan ons huidige aanbod en dus een goede aanvulling van ons productportfolio. Door de veelzijdigheid van het Absen-portfolio kunnen we naast de audiovisuele en integratie georiënteerde markt, ook de verhuurmarkt bedienen.”

"Met Fairlight hebben we een dynamische partner gevonden waarmee we een gemeenschappelijke strategische afstemming hebben in de LED-markt", aldus Philippe Poppe, business development manager voor Absen in de Benelux. "Samen met het team van experts binnen Fairlight kunnen we de gespecialiseerde trade partners individueel adviseren en persoonlijk ondersteunen. We kijken uit naar deze samenwerking."
 

Wed, 11-November-2020 15:22

Algemene voorwaarden | privacy statement