Fairlight distributeur van RGBlink en Epson

Fairlight is voor de Benelux distributeur geworden van RGBLink (exlcusief) en Epson. RGBlink is een toonaangevende producent van professionele videoapparatuur uit Azië. De kwalitatief hoogstaande producten zijn ontworpen om hoogwaardige AV applicaties voor een brede markt toegankelijk te maken. Het productenpakket bestaat onder andere uit scalers, processors, switchers, converters maar ook videomixers. 

Michel Arntz, directeur van Fairlight, is blij met de nieuwe samenwerking: "We zoeken continu naar mogelijkheden om ons productenpakket te verbreden. RGBlink is hierbij belangrijke toevoeging waarmee we ook stappen gaan zetten op videogebied."
Ab Vingerling, European business development en support manager van RGBlink: "Ik ben verheugd dat Fairlight de producten van RGBlink gaat distribueren en heb het volste vertrouwen in de toekomstgerichte visie van Fairlight. RGBlink is daarmee in vertrouwde en ervaren handen." Fairlight zal de volledige distributie voor Nederland, Belgïe en Luxemburg op zich nemen. 

Epson
Epson projectoren staan bekend om hun 3-chip LCD technologie, waardoor kleuren tot wel drie keer helderder zijn in vergelijking met 1-chip DLP projectoren. De projectoren van Epson worden standaard  geleverd met 5 jaar garantie of 20.000 branduren. Michel Arntz, directeur van Fairlight, is ook met deze samenwerking zeer verheugd: "Naast licht en geluid zijn we al langer op zoek naar mogelijkheden om ons productenpakket te verbreden. De samenwerking met Epson, en dus een stap op videogebied past hier uitstekend bij."

De sterke focus van Fairlight op totaal AV oplossingen biedt een nieuwe dimensie aan de Epson channel strategie, aldus Rob Bakker, Sales Manager van Epson Europe. “Door de nauwe samenwerking met Fairlight krijgt Epson een extra ingang tot de rental en staging markt in Nederland. Value-added distributeur Fairlight voorziet deze groep van de beste diensten, kennis en support. Wij zien uit naar een succesvolle en langdurige samenwerking.” Fairlight zal, naast de bestaande distributeur, de distributie van de EB-L1000 serie en EB-L25000 projectoren in Nederland op zich nemen. 

Tue, 07-August-2018 15:05