Fairlight distributeur van i3-Technologies

Donderdag 26 november 2020
i3-Technologies kondigt met trots Fairlight aan als dé nieuwe distributeur van i3-Technologies in Nederland. i3-Technologies maakt deel uit van de i3-Group, een familiebedrijf opgericht in 1968 en gevestigd in België. I3-Technologies is een van de meest toonaangevende fabrikanten van interactieve technologieën voor groepssamenwerking. Het assortiment bestaat onder andere uit touchscreens, draadloze presentatietechnieken en interactieve whiteboards. 

"Nederland is al meer dan 15 jaar een zeer belangrijke regio voor i3-Technologies. We zijn als i3 dan ook zeer verheugd de samenwerking te hebben gevonden met Fairlight, een topspeler in de entertainmentbranche, die meer en meer haar weg vindt in de installatie- en integratiemarkt. Door de jarenlange ervaring van Fairlight in de audio-, licht-, video- en controlbranche te combineren met de producten van i3-Technologies, zijn we beiden overtuigd mooie totaaloplossingen te bieden voor zowel de zakelijke, als educatieve markt", aldus Yves Roose, Area Sales manager van i3-Technologies.

‘’De producten van i3 zorgen ervoor dat we onze activiteiten kunnen verbreden. Waar we groot geworden zijn in de entertainmentbranche, vinden we inmiddels steeds meer onze weg in de installatie- en integratiemarkt. Met de producten van i3 bieden we steeds meer een totaalpakket van oplossingen voor zowel audio, licht, video als control’’, vult Rogier Trok, productspecialist bij Fairlight, aan.