Fairlight exclusief distributeur van Luminex

Met trots kondigt Fairlight aan dat het vanaf heden de exclusieve distributie verzorgt van Luminex in Nederland. Luminex is één van de meest toonaangevende fabrikanten van datadistributie apparatuur voor zowel licht, geluid, beeld als video toepassingen en biedt een uitgebreide range van netwerk switches, converters/nodes en DMX splitters. 

Michel Arntz, directeur van Fairlight, is tevreden met de nieuwe samenwerking: "We zoeken continu naar mogelijkheden om ons productenpakket te complementeren. Een marktleider als Luminex past dan ook perfect binnen dat plaatje. Tevens worden de producten vaak toegepast in combinatie met producten uit ons gamma, waardoor we onze relaties nog beter van dienst kunnen zijn."
Dimitri Jannis, Sales Manager EMEA van Luminex is ook uitermate blij met deze samenwerking: “Met Luminex brengen we high-end netwerktoepassingen naar de AV-markt.  Daarvoor selecteren wij zorgvuldig onze distributiepartners. Met Fairlight hebben we een uitstekende partner in Nederland, een toonaangevend bedrijf met uitstekende trainingsfaciliteiten, een excellente after-sales- & support-service en een team met de nodige knowhow om onze producten in de markt te zetten. Wij zijn er dan ook rotsvast van overtuigd dat ons merk in de juiste handen is om de Nederlandse markt te voorzien van betrouwbare netwerkinfrastructuur."
 

Wed, 21-August-2019 15:30

Algemene voorwaarden | privacy statement