Feest en open dag: 10 jaar Soundsale!

Op donderdag 19 september viert Soundsale in Sittard, bekend van de internationale in- en verkoop van professionele audio, haar 10-jarig jubileum. Tijdens deze dag presenteren zij de winkel aan jou, krijg je een kijkje achter de schermen bij de technische dienst en nodigen ze je uit in het feestpaviljoen om onder het genot van muziek het glas met te heffen.

Het programma van deze dag ziet er als volgt uit:
De Open Dag is van 15:00 tot 18:00 uur, waarbij er speciale aanbiedingen zijn, klanten een kijkje kunnen nemen bij de technische dienst & het magazijn, de product specialisten van Soundsale aanwezig zijn vragen en demo’s van selecteerde audio systemen, en er een drankje genuttigd kan worden in het feestpaviljoen. De speciale aanbiedingen worden via Facebook, Instagram en de website www.soundsale.nl vooraf kenbaar gemaakt.

Aansluitend aan de open dag start rond 19:00 uur de feestavond met een unieke terugblik op 10 jaar Soundsale. Hoe is het allemaal begonnen, waar staat Soundsale nu en hoe zien zij de toekomst tegemoet? Daarna is het tijd om het glas te heffen en samen te proosten.

Iedereen is deze dag van harte welkom in Sittard!

Mon, 16-September-2019 11:58

Algemene voorwaarden | privacy statement