Grass Valley lanceert de nieuwe generatie Montage software met EDIUS X

Grass Valley kondigt de lancering aan van EDIUS X en markeert het begin van een nieuw tijdperk van niet-lineaire montage. De volgende generatie van de bekroonde, multiformat software wordt geleverd met een volledig herontworpen core-engine en een modulair concept dat nog meer prestaties mogelijk maakt voor volledig aanpasbare workflows.

Katsushi Takeuchi, Grass Valley's vice-president van montagesystemen, zei: "De vraag naar boeiende, verbluffende content van topkwaliteit is altijd groot; daarom is het noodzakelijk dat omroepen, contenteigenaren en productiebedrijven beschikken over tools die betrouwbaar, snel en flexibel zijn. Voortbouwend op de proliferatie van cloud technologieën en op software gebaseerde workflows, zorgt de lancering van EDIUS X ervoor dat we onze klanten blijven voorzien van de meest uitgebreide mogelijkheden en functionaliteiten.

EDIUS X is voorzien van achtergrond-rendering en achtergrond-export waardoor de workflow een soepele, ononderbroken ervaring wordt. Met de verbeterde motion tracker kan de gebruiker eenvoudig een label, animatie of videoclip aan een gevolgd object bevestigen en in combinatie met ‘Anchor Mode’ kan een opname worden gereframed met verwijzing naar het gevolgde object. 

EDIUS X ondersteunt de nieuwste codecs en camera's als geen andere NLE. De software bevat ook verbeterde GPU-versnelling. Dit omvat een ultrasnelle H.265-export die ook beschikbaar is met de nieuwe achtergrond-rendering opties. Het nieuwe modulaire ontwerp maakt het mogelijk om het potentieel van multi-core CPU's efficiënter te benutten dan ooit tevoren.

EDIUS X wordt geleverd met drie nieuwe modules voor het optimaliseren van audio, het maken van titels en video-effecten, inclusief nieuwe naadloze overgangen.


Meer informatie over de nieuwe functies in EDIUS X is beschikbaar op: www.edius.net/x.
 

Thu, 01-October-2020 10:55

Algemene voorwaarden | privacy statement