Groot Nieuws Radio stapt over op OmniPlayer

Groot Nieuws Radio (GNR) stapt voor het gehele productie- en uitzendproces van radio over op OmniPlayer radio automation software. GNR gaat de software inzetten voor alle redactiewerkplekken en de playout in de studio’s.
“OmniPlayer is de juiste keus voor onze toekomst: stabiel en tegelijkertijd innovatief.  Ze lopen voorop bij de implementatie van nieuwe technieken”, aldus Wilfred Hardeman, algemeen directeur van GNR. “De integratie met Spotify, de koppeling met social media en de nieuwe geïntegreerde SmartTrack-audio editor geeft onze redacteuren de mogelijkheid om snel en gemakkelijk items te monteren en razendsnel beschikbaar te hebben voor de uitzending of publicatie op de website, app of social media.”
 
Peter van Klei, commercieel directeur van OmniPlayer, is erg blij met de komende samenwerking: “Met Groot Nieuws Radio breiden we ons portfolio uit met een mooi station. Tijdens onze gesprekken werd mij duidelijk dat de innovatie die wij bieden precies is wat zij zochten. Ik heb er alle vertrouwen in dat met de hulp van belangrijke features als SmartTrack en de verschillende koppelingen met online kanalen GNR en OmniPlayer een mooie toekomst tegemoet gaan.”

Over OmniPlayer:
OmniPlayer uit Hilversum is dé leverancier in Nederland voor radio-automatisering en levert met zijn software een state of the art-product dat alle facetten van radiomaken in zich heeft. OmniPlayer zorgt ervoor dat journalisten sneller items kunnen monteren, dj’s probleemloos een radioshow kunnen presenteren en dat technici ondersteund worden waar nodig en vrijheid behouden wanneer gewenst.
 
 

Thu, 02-May-2019 08:24

Algemene voorwaarden | privacy statement