Harman Professional Solutions Audio distributierechten vanaf nu bij Fairlight

Harman Professional Solutions kondigt met trots een uitgebreide samenwerking met Nederlandse distributeur Fairlight aan in de Benelux. Het gaat daarbij om de Audio Touring merken CROWN by Harman, JBL by HARMAN, BSS by HARMAN, DBX by HARMAN and SOUNDCRAFT by HARMAN. De uitbreiding van de distributie geldt voor de volledige professionele range van Crown, JBL, BSS, DBX en Soundcraft in de BeNeLux. Op deze manier wordt een 360° oplossing gecreëerd voor zowel licht als audio in de touring markt. De overeenkomst is een uitbreiding op het bestaande distributiepakket van Fairlight dat voorheen gefocust was op de lichtmarkt met het merk Martin Professional. 
 
“We zijn erg blij met het uitbreiden van de distributierechten op het gebied van Audio Touring merken van Fairlight”, aldus Scott Aslett, regionaal directeur van Noordwest Europa van Harman Professional Solutions. “We hebben een hecht samenwerkingsverband met Fairlight dat een sterke vertegenwoordiging in de touring markt heeft. Door de uitbreiding van deze samenwerking verwachten we het service level richting onze klanten in het touring segment in de BeNeLux naar een nog hoger niveau te brengen. Onze audio oplossingen van wereldklasse sluiten perfect aan op onze innovatieve lichtproducten. Fairlight is al een belangrijke partner van Harman en door onze ervaring te combineren, stelt het hen in staat om een krachtige audio- en lichtoplossing aan te bieden via het bestaande distributiekanaal."

Michel Arntz, directeur van Fairlight zegt: “We zijn erg enthousiast over de uitbreiding van onze distributieovereenkomst met Harman Professional Solutions. De toevoeging van de audioproducten zorgt ervoor dat we onze klanten in de touring markt een compleet productenpakket kunnen aanbieden, hetgeen vaak van ons gevraagd wordt. We begrijpen deze behoefte van onze klanten en zien ernaar uit om hen dit te bieden. We zitten compleet op één lijn wat betreft het bieden van support en het verspreiden van het Harman Professional Solutions ethos dat bestaat uit het aanbieden van innovatieve producten en het brengen van een aansprekende klantenervaring. Alles beredeneert vanuit het bieden van een oplossing en exceptionele service. We hebben altijd gepassioneerd Martin gedistribueerd en willen die passie ook gaan uitdragen voor Crown, JBL, BSS, DBX en Soundcraft, waarmee we zullen voorzien in de behoefte van de markt op het gebied van zowel Harman Audio als Lighting in België, Luxemburg en Nederland.”

Fairlight biedt al meer dan 30 jaar professionele verlichting en audio-oplossingen en staat bekend om haar brede scala aan diensten binnen de industrie.

De distributieovereenkomst wordt onmiddellijk van kracht, voor verdere vragen kunt u contact opnemen met: europeanmarketing@harman.com
 


Tue, 02-October-2018 14:12