Highlite International breidt de DMT Fixed Install-serie uit

Vrijdag 12 februari 2021
Highlite International BV introduceert een nieuwe serie led-panelen, leverbaar in binnen- en buitenuitvoering. De slimme montagemogelijkheden en het servicevriendelijke ontwerp maken het de ideale keuze voor permanente installatie. DMT heeft 8 nieuwe led-panelen toegevoegd aan hun assortiment, bedoeld voor permanente installatie. De nieuwe modellen in de FI-3.9- en FI-4.8-lijn zijn verkrijgbaar in afmetingen van 500 x 750 mm en 500 x 1000 mm. Beiden zijn beschikbaar in een indoor- en outdoor-versie. Met Full Black leds, een kijkhoek van 140° en aansturing via Novastar bieden ze een aanzienlijk visueel potentieel.

De FI-4.8-modellen hebben een pixelafstand van 4,8 mm, terwijl de FI-3.9-modellen een nóg dichtere pixelafstand van 3,9 mm hebben. Dit maakt beide schermen zeer bruikbaar voor het kijken op korte afstand (3 m). De 5500 Nits bieden voldoende helderheid voor elke buitenomgeving. De schermdiepte is slechts 71 mm, waardoor de nieuwe panelen een uitstekende oplossing zijn voor een permanente installatie – zelfs in kleine ruimtes.

De panelen zijn zo ontworpen, dat ze gemakkelijk kunnen worden onderhouden. De individuele led-modules zijn hot-swappable – de outdoor-panelen via de achterkant, de indoor-panelen via de achterkant én via de voorkant, met behulp van de speciale servicetool. Ook de voeding kan gemakkelijk met de tool worden verwisseld. De speciaal ontworpen montagebeugel kan op alle modellen worden gebruikt en maakt een eenvoudige montage op elke muur of steunconstructie mogelijk. De beugel zorgt ook voor een correcte uitlijning en bevestiging bij gebruik van meerdere panelen. Hij voegt slechts 9 mm toe aan de totale dikte.