Highlite International introduceert Artecta Display armaturen

Highlite International BV introduceert de nieuwe Artecta Display Series armaturen voor professionele architectonische binnentoepassingen. De dimbare ledlampen zijn schakelbaar tussen 3000 K en 6000 K en bieden een hoge CRI. Dit maakt ze zeer geschikt voor het verlichten van exposities, kunst en andere kleurgevoelige onderwerpen en locaties.

Artecta’s nieuwste reeks armaturen voor binnenverlichting is de Artecta Display Series. Deze armaturen zijn bedoeld voor het uitlichten van objecten en locaties waar het visuele aspect van het grootste belang is, zoals in musea, op tentoonstellingen en bij het verlichten van kunst en schilderijen. De compacte armaturen bieden een hoge CRI (>92), zodat de oorspronkelijke kleurtonen goed tot hun recht komen. Ze zijn schakelbaar tussen de kleurtemperaturen 3000 K en 6000 K en kunnen handmatig worden gedimd om de lichtopbrengst aan te passen op de gewenste ambiance.

De Display-reeks biedt oplossingen voor tal van toepassingen met een reeks Fresnel-, Profile- en Flood-armaturen. Fresnel-armaturen projecteren een lichtbundel met zachte randen die geschikt is voor het verlichten van objecten op korte afstand. Profielarmaturen projecteren een bundel met instelbare, harde rand voor het projecteren van een duidelijk afgegrensde vorm op een oppervlak. Een Flood-armatuur, uitgerust met een brede stralingshoek, is bedoeld om een volledige muur of een decor te verlichten. Met uitzondering van het Flood-model zijn alle modellen verkrijgbaar met een standaard montagebeugel of met een 3-fasen railadapter die op de meeste 3-fasen railsystemen kan worden gemonteerd.

De toepassing van Display-armaturen is natuurlijk niet beperkt tot kunst-gerelateerde ruimten. Ze zijn ook zeer geschikt voor openbare ruimten zoals kledingwinkels en themaparken. Elke projector biedt meerdere besturingsopties en een aantal modellen wordt geleverd met accessoires om de functionaliteit te verbeteren. Verschillende modellen zijn verkrijgbaar met verschillende uitgangsvermogens en elke armatuur is verkrijgbaar in zwart of wit.
 

Mon, 22-March-2021 10:36

Algemene voorwaarden | privacy statement