Highlite International neemt deel aan CUE 2020

Highlite International BV is van 13 tot en met 15 januari aanwezig tijdens CUE 2020 in Rotterdam Ahoy, hal 1, stand 1.402. Hier tonen zij een breed scala aan licht-, audio- en videotoepassingen van DAP Audio, DMT, Showtec en Infinity. De tweejaarlijkse vakbeurs biedt een uitgebreid overzicht van de nieuwste technische faciliteiten voor binnen- en buitenpodia. Dit maakt CUE het perfecte evenement voor Highlite om de laatste ontwikkelingen op het gebied van entertainment te tonen.

Infinity presenteert de Furion-serie: razendsnelle, krachtige en intelligente led-movingheads die zijn uitgerust met Wireless DMX. Er wordt speciale aandacht besteed aan de Furion B401 movinghead-beam die is genomineerd voor de Cue Publieksprijs 2020. De B401 is uitgerust met een unieke colourbump-functie. Met deze functie kunnen lichttechnici eindeloos kleuren combineren. Naast Furion presenteert Infinity de Chimp-lichtcontrollers en de Signature LED theaterspots. 

In het ontwerp van de Highlite-stand zijn DMT Premiere-ledschermen opgenomen. Deze schermen met hun fijne pixel-pitch zijn uitermate geschikt voor binnengebruik, bijvoorbeeld bij bedrijfsevenementen of voor productpresentaties. Showtec biedt een krachtige Washlight voor buitengebruik: de Showtec Helix S5000 Q4 met IP65-classificatie, 40 Prolight Opto 4-in-1 RGBW-leds van 10W en Wireless DMX. De Showtec Edison-reeks is een echte blikvanger met zijn vintage-look en -feel. Ook van de partij is de Phantom 280 Hybrid, een combinatie van een spot, wash en beam in één fixture. DAP Audio verzorgt het geluid rond de stand met de Odin T-8A line-array satellieten in combinatie met de S-18A-subwoofer.

Maandag 13 tot en met woensdag 15 januari 2020 vindt u de volledige Highlite International-presentatie in Rotterdam Ahoy, hal 1, stand 1.402.

 

Mon, 09-December-2019 20:07

Algemene voorwaarden | privacy statement