Highlite International op ISE 2019

Voor Highlite is ISE elk jaar de perfecte gelegenheid om in innovatieve ideeën te introduceren en antwoorden te geven op installatievraagstukken. Op de Highlite stand worden diverse installatieoplossingen van DAP Audio, visuals van DMT Premiere LED schermen, effectverlichting van Showtec en Infinity met de Furion en Signature serie getoond. DAP Audio levert een breed scala aan installatiemixers, zeer goed uitgerust voor zonebesturing en voorzien van meerdere ingangen. Versterkers, zoals de analoge HP-serie, de digitale QI-serie of de 100V PA- of ZA-serie bieden mogelijkheden voor locaties met meerdere ruimtes. In combinatie met de nieuwe XI-MKII installatie luidsprekers uit de Celestion serie is dit de perfecte oplossing voor vaste installaties.

Daarnaast heeft DAP Audio Highlite nog veel meer te bieden. Infinity toont de Furion Series, zeer snelle, krachtige en intelligente LED-gebaseerde moving heads, uitgerust met Wireless DMX. Het vlaggenschip is de Infinity Furion S601 met 4 zeer precieze messen, morphing mogelijkheden en Digital Motion FX. De gebruiksvriendelijke Infinity Chimp light controller zal uw creativiteit prikkelen. De Infinity Signature LED gebaseerde theaterspots, een Robert Juliat samenwerking, zijn ook te vinden op de Highlite stand.  

Premiere LED schermen met een pixel pitch van 5.9 tot 2.9 pakken het letterlijk groots aan. Met de viervoudige presentatie wordt het heel eenvoudig om het juiste LED scherm te kiezen voor uw evenement. Showtec biedt een zeer krachtige outdoor washer: de Showtec Helix S5000 Q4 IP-65 washlight met 40 Prolight Opto RGBW 4-in-1 10W LEDs en Wireless DMX. Wireless DMX is ook aanwezig in de Showtec Eventspot 1600Q4, een batterijverlichting met een intelligent batterijbeheersysteem en een batterijduur tot 15 uur per gebruik, zelfs als de batterij niet 100% is opgeladen.

Highlite International BV is te vinden in hal 7, stand Y190.

Fri, 11-January-2019 12:28