Highlite International op Prolight + Sound 2019

Highlite International BV is aanwezig tijdens Prolight + Sound 2019 in hal 12.1 op stand C90 en C91. Highlite presenteert hier de nieuwste entertainmentoplossingen en -innovaties van Showtec, DAP Audio, DMT Dutch Media Tools en Infinity Intelligent Light.
Een van de hoogtepunten van het jaar op het gebied van Europese evenementen is ongetwijfeld Prolight + Sound in Frankfurt. Van 2 tot en met 5 april komt bijna de hele entertainmentindustrie samen in een van de 12 hallen voor Prolight + Sound maar ook voor de Musikmesse die tegelijkertijd plaatsvindt. Highlite International neemt al jaren deel omdat Prolight + Sound de perfecte gelegenheid biedt om veel klanten en leveranciers te ontmoeten om de huidige ontwikkelingen in de entertainmentindustrie te bespreken. 
Het evenement is ook het ideale platform om de laatste ontwikkelingen en toevoegingen aan het productassortiment van Highlite te demonstreren. Highlite introduceert dit jaar een aantal heel interessante ontwikkelingen.

Showtec is aanwezig met diverse nieuwe producten zoals een krachtige reeks oplossingen voor buitenverlichting, een energie-efficiënte blinder en een heel speciale "Special FX"-unit die bijna onzichtbaar is.

De nieuwste aanwinst van de Infinity Furion-serie heeft een verrassing in petto die hier wordt getoond. U moet dit met eigen ogen zien om het te geloven. Naast deze nieuwe toevoeging kunt u ook de volledig uitgeruste Infinity Furion S601-movinghead zelf uitproberen. Het hoogtepunt van de Furion-serie met zeer snelle blades om de mooiste vormen te creëren en een led-engine van 500 W die een krachtige, gecollimeerde straal van 6,5° produceert.

DMT presenteert zijn nieuwste videomixer en scaler, de DMT D1. Deze maakt het scalen en mixen van video's toegankelijker en intuïtiever dan ooit. De DMT D1 is uitgerust met de nieuwste technologieën en innovaties waardoor deze een echte alles-in-een videoprocessor is. Met het geïntegreerde touchscreen heeft u eenvoudig toegang tot de verschillende functies.

DAP Audio presenteert zijn nieuwste aanwinst, een reeks actieve luidsprekers, de Pure-serie. Uiterst krachtige units die ondanks hun compacte formaat flink wat pit hebben. Naast de Pure-serie presenteert DAP ook de GIG-143 mixer. Een heel gebruiksvriendelijke 3HE digitale mixer met een helder OLED-scherm en diverse professionele functies, ontworpen voor alle gebruikers.
Dinsdag 2 april tot en met vrijdag 5 april 2019 is de volledige presentatie van Highlite International te zien in hal 12.1, stands C90 en C91
 

Wed, 20-March-2019 09:40