Highlite International verwelkomt de Showtec ACT serie

Onlangs introduceerde Highlite International BV hun nieuwste campagne "The Power Of Entertainment" met de komst van een nieuwe update-catalogus, talrijke activiteiten en diverse productlanceringen. Eén van deze productlanceringen betreft de nieuwste aanwinst van Showtec: de ACT-serie.

Met de ACT-serie biedt Showtec een serie compacte instaparmaturen met een hoogwaardige afwerking en hoge CRI-niveaus. Door hun grootte en vermogen zijn ze zeer goed uitgerust voor een breed scala aan toepassingen en locaties, maar bieden ze ook veel voordelen voor de verhuursector. De ACT-serie bestaat uit 5 verschillende modellen. Het begint met een 20WW en een 50WW Fresnel versie die compleet worden geleverd met bijpassende barndoors, gevolgd door een 60 RGBW PC unit, een 50WW Profile spot en een Flood 80 RGBW. Met uitzondering van de 20WW versie zijn ze allemaal regelbaar via 3p DMX, hebben ze gemakkelijk te bedienen draaiknoppen aan de achterkant om te dimmen en, bij de RGBW versies voor het kiezen van de gewenste kleur en hebben ze OLED-displays voor het aanpassen van de gevraagde instellingen. De ACT-units zijn vrijwel plug-and-play en worden op basis van het model geleverd met barndoor, filterframe, gobohouder, gobo's en lens.

Voor meer informatie over de ACT-serie kunt u terecht op www.highlite.com of contact opnemen met de verkoopafdeling van Highlite.

Wed, 06-May-2020 08:58

Algemene voorwaarden | privacy statement