Highlite nieuwe NovaStar-distributeur voor de Benelux

Vanaf 1 juli is Highlite International BV de nieuwe distributeur van NovaStar Technology Europe BV voor de Benelux. NovaStar, een toonaangevende fabrikant van videoprocessors, levert wereldwijd led-displayoplossingen. Highlite is met zijn ruime ervaring als distributeur en snelle levering de ideale partner voor NovaStar om de Benelux te bedienen.

“Highlite is een zeer professionele leverancier van showapparatuur, of het nu gaat om geluid, audio of onze corebusiness: LEDs.”, vertelt Evelyn Zhang, accountmanager bij NovaStar. “We zijn ervan overtuigd dat Highlite onze klanten dankzij een volledig geautomatiseerd magazijn en een snelle levering de beste service en ondersteuning kan bieden.”

Leon Vissers, Brand Manager bij Highlite, is heel enthousiast over het distributeurschap: “We zijn er trots op dat we de NovaStar-distributeur worden voor de Benelux. NovaStar produceert hoogwaardige, goed ontworpen led-displayoplossingen. Hun enorme toewijding is haast voelbaar in elk apparaat. We zijn ervan overtuigd dat we door hun expertise te combineren met onze distributie-ervaring veel zullen kunnen bereiken.” Highlite biedt al een ruim assortiment DMT-ledschermen en verschillende VJ- en mediasoftwaretoepassingen. Door de producten van NovaStar toe te voegen aan hun portfolio wordt Highlite een ‘one-stopshop’ voor hun klanten.

Om alle huidige en nieuwe NovaStar-gebruikers nog beter te ondersteunen, gaat Highlite een speciale NovaStar-showroom inrichten op het hoofdkantoor in Kerkrade. In deze showroom zal het NovaStar-productassortiment worden geïnstalleerd in een vaste presentatie. Daarnaast zullen productspecialisten exclusieve trainingsdagen organiseren om klanten meer te vertellen over de kenmerken, functies en mogelijkheden van de led-displayoplossingen van NovaStar. 

Evelyn Zhang: “Maar het belangrijkste is dat we hetzelfde doel nastreven. NovaStar en Highlite zijn succesvolle bedrijven met een grote merkinvloed. Allebei beschikken we over hardwerkende, innovatiegerichte medewerkers die de klant altijd op nummer één zetten.”
 

Tue, 02-July-2019 08:26