Holdan BV introduceert A-dena in de Benelux video- en AV-markt

A-dena heeft Holdan aangesteld als haar distributeur in de Benelux voor het volledige scala van video opname-, streaming- en mediabeheer producten. Als distributeur van technologie voor de professionele videomarkt en zusterbedrijf van AV-distributiespecialist Van Domburg Partners, zal Holdan BV samen met A-dena werken om de ondersteuning van resellers verder uit te bouwen en nieuwe kansen te ontwikkelen in de zakelijke dienstverlening, onderwijs, beveiliging, gezondheidszorg  en overheid.

De Media Station systemen van A-dena zijn alles-in-één oplossingen die zijn ontworpen om meerdere video- en computerbronnen te kunnen schakelen, streamen en opnemen. Ze zijn eenvoudig te bedienen, waardoor ze perfect geschikt zijn voor alle soorten gebruikers die professionele resultaten nodig hebben in toepassingen zoals het opnemen van colleges, het ondersteunen van vergaderingen en het streamen van evenementen. Een Media Station heeft een breed scala aan ingangen als HDMI, IP en VGA waardoor het ingezet kan worden bij een breed scala aan organisaties.

De aanraakgevoelige grafische interface op het scherm zorgt ervoor dat gebruikers zonder training het systeem binnen enkele minuten kunnen bedienen. Ondanks de eenvoudige bediening hebben de A-dena producten de kracht en veelzijdigheid om te integreren met Panopto, Kaltura en andere managementsystemen en is het mogelijk om eenvoudig naar een groot aantal platforms als YouTube, Facebook en Twitch te streamen.

“Video wordt de toonaangevende communicatiemethode en A-dena loopt voorop in deze revolutie. Klanten in het zakelijk bedrijfsleven, industrie, onderwijs en de publieke sector zullen het gebruiksgemak en de veelzijdige integratie in AV platforms zeer aantrekkelijk vinden”, aldus Bas Van der Linde, General Manager bij Holdan BV.

“Wij geloven in het zo goed mogelijk ondersteunen van onze klanten. Door samen te werken met het Holdan team in de Benelux komen we dichter dan ooit bij onze dealers en bieden we eindgebruikers een nog beter serviceniveau",  voegt Edgar Morales van A-dena toe.

Ga voor meer informatie over A-dena naar www.a-dena.com of www.holdan.nl

 

 

Thu, 26-September-2019 19:03

Algemene voorwaarden | privacy statement