Holdan opent vestiging in Ridderkerk

Resellers van pro-video- en broadcasttechnologie in de Benelux kunnen vanaf nu rekenen op een nog snellere levering van hun producten. Met de oprichting van Holdan Benelux B.V. en de opening van een eigen trainings- en distributiecentrum in Ridderkerk biedt Holdan haar resellers bovendien de mogelijkheid haar strategische marketingondersteuning en technische demonstraties dichtbij huis bij te kunnen ervaren. De nieuwe vestiging opent op 14 januari 2019 haar deuren.

Het team van Holdan Benelux, onder leiding van General Manager Bas van de Linde en Sales Manager Fons Bakker, verzorgt voortaan de distributie van toonaangevende merken op het gebied van pro-video en broadcasttechnologie, zoals Teradek, SmallHD, CoreSWX, Inogeni, SLR Magic, Telestream en Logickeyboard. Bakker: “Holdan Benelux zal samenwerken met het bestaande netwerk van professionele resellers en zich daarnaast richten op het ontwikkelen van nieuwe markten voor de AV-, film- en videosectoren.”

De nieuwe vestiging in Ridderkerk werkt bovendien nauw samen met het hoofdkantoor in Engeland, waardoor Holdan Benelux de technische kennis en marketingervaring optimaal kan blijven overbrengen aan haar resellers, terwijl trainingen en dienstverlening nog beter kunnen worden afgestemd op de specifieke wensen van de Benelux-markt. “Nederland is de op twee na grootste exporteur van tv-content ter wereld, terwijl België de op drie na grootste filmproducent van Europa is”, weet Van der Linde. “De Benelux is een grote markt voorprofessionele tv- en video technologie.”

“We zien ook een toegenomen interesse in videotechnologie vanuit universiteiten, sportorganisaties, gebedshuizen en andere bedrijven en instellingen”, aldus Bakker. “Ook hier ontstaan interessante nieuwe markten voor onze partners.”
Ten slotte wil Holdan Benelux samen met haar resellers de nieuwste ontwikkelingen naar de markt brengen, zodat eindgebruikers gemakkelijk kunnen overstappen op bijvoorbeeld UHD HDR- en live remote tv-productie, en low-latency mediastreaming. 
Van der Linde is enthousiast over de mogelijkheden van Holdan Benelux: “Door onze fysieke aanwezigheid in de regio kunnen onze resellers nu optimaal profiteren van de ondersteuning van onze specialisten en kunnen zij zich samen met ons richten op ontwikkelingen in de markt en het zoeken van nieuwe afzetmogelijkheden.”

Holdan Benelux B.V.
Kolenbranderstraat 10
2984 AT Ridderkerk (NLD)
www.holdan.eu

Fri, 11-January-2019 10:03