Houben Mediatechniek, AV Point en Studio 80 worden FOXX AV Projects

Vanaf 10 oktober gaan drie gerenommeerde Limburgse AV bedrijven onder één vlag verder. Houben Mediatechniek, AV Point en Studio 80 zullen dan door het leven gaan als FOXX AV Projects, Rental en Content. De drie bedrijven werkten al intensief samen, maar door de naamsverandering wil FOXX AV benadrukken dat klanten vanuit een gezamenlijke visie worden geserviced. Daarnaast worden AV projecten steeds complexer waarbij integratie vaak een sleutelwoord is. Combinaties van vaste installaties en tijdelijke verhuur projecten komen steeds meer voor. Audiovisuele content voor de verschillende apparaten is een logisch gevolg. FOXX AV heeft alle disciplines in huis.

Directeur Hans Voss van FOXX AV zag de afgelopen jaren de branche steeds meer veranderen. Daar waar vroeger losse disciplines voldoende waren om klanten te bedienen, is tegenwoordig integratie het sleutelwoord. Mede door de komst van de vele ICT samenwerkoplossingen, vaak in de ‘cloud’, moet hard- en software op vele manieren met elkaar kunnen communiceren. Onder invloed van social media zien we ook dat film content steeds relevanter wordt. LED-technologie maakt dat op evenementen, beurzen, congressen en tentoonstellingen, maar ook buiten, bewegend beeld op vele manieren (groot en klein) met bioscoopkwaliteit getoond kan worden. Ontwikkelingen die steeds meer vragen om geïntegreerd denken waarbij niet zozeer de technologie maar de creativiteit van de mensen die het bedenken en uitvoeren onderscheidend is. 

Houben Mediatechniek, AV Point en Studio 80 zijn bedrijven die al vele tientallen jaren de markt bedienen en een goede naam in de audiovisuele wereld hebben opgebouwd. Hans Voss nam deze bedrijven, na een carrière in de installatietechniek, een aantal jaren geleden over. De ambitie is een verdere groei van FOXX AV in Nederland en de buurlanden België en Duitsland. België heeft al enkele jaren een eigen vestiging en de Duitse vestiging wordt per 1 november in Mönchengladbach geopend.  FOXX AV is een echt familiebedrijf waarin de zonen van Hans en Dorothe Voss nu ook een rol in de dagelijkse bedrijfsvoering hebben. Er wordt volop geïnvesteerd in de kennis en kunde van het personeel. Maatwerk in audiovisuele oplossingen is het uitgangspunt waarbij de duurzame relatie met de klant voorop staat. 

Thu, 10-October-2019 10:43

Algemene voorwaarden | privacy statement