IS Group streamt 3FM Serious Request

Dinsdag 18 december 2012
IS Group, leverancier van IT Services en Cloud Computing, verzorgt vanaf vandaag de 360° Live Video Feed vanuit het Glazen Huis; de glazen studio op locatie die de thuisbasis vormt voor 3FM Serious Request. IS Group biedt de streaming faciliteiten aan bij wijze van sponsoring, in samenwerking met partner yellowBird.

Serious Request, het jaarlijks terugkerende initiatief van 3FM in samenwerking met het Nederlandse Rode Kruis, richt zich dit jaar op het terugdringen van wereldwijde babysterfte. Vanaf vandaag, tot en met 24 december, maken de drie DJ's van 3FM vanuit het Glazen Huis 24 uur per dag live radio en televisie, om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor dit goede doel.

24 uur per dag 360° Live Video Feed
De samenwerking van IS Group en yellowBird maakt het mogelijk om de beelden vanuit het Glazen Huis ook online te volgen, door middel van een 360° Live Video Feed. De studio is uitgerust met een live Surround Video camerasysteem van yellowBird en IS Group zorgt voor de online streaming van de beelden. Zo is er op elk moment overzicht van de totale omgeving en kunnen bezoekers van de Serious Request website afzonderlijk bepalen wie of wat zij wanneer willen zien. Alsof je zelf aanwezig bent in het Glazen Huis. Het publiek hoeft dus niets te missen.

Jan Willem des Tombe, Directeur van IS Group: "Door middel van deze sponsoring ondersteunen we graag dit bewonderenswaardige initiatief van de 3FM DJ's in het Glazen Huis. We hopen dat deze bijdrage de opbrengst van de actie zal bevorderen."