ISE: ontdek de nieuwe wereld van touring audio op Live Events Summit 2022

Rond ISE 2022 is weer een breed conferentieprogramma samengesteld. Meest in het oog springend voor onze lezers is de Live Events Summit, waarbij het draait om de nieuwe wereld van touring audio. Experts uit de wereld van pro-audio, topfabrikanten en professionals uit de branche van live-evenementen zullen hun expertise delen over onderwerpen als immersive audio, remote mixing, netwerken en duurzaamheid.

De bijeenkomst wordt georganiseerd in samenwerking met TPi magazine. Stew Hume (conferentievoorzitter en redacteur van TPi magazine): “Remote mixing en duurzaamheid zijn twee van de meest besproken onderwerpen. Het is begrijpelijk dat remote mixing van vitaal belang was tijdens de pandemie. Naarmate Covid zich terugtrekt, kunnen deze methoden nu worden gebruikt om de ecologische voetafdruk van de live-evenementenindustrie te verkleine. 

Vooraanstaande figuren uit de wereld van live sound en touring hebben hun medewerking aan de Live Events Summit al bevestigd. Daarbij zijn onder andere Peter Brandt van Remote Show Productions en Jamie Gosney van Sonosphere, die zullen discussiëren over remote mixing. Phil Kamp (Klang Technologies) en Chris Jones (Southby Productions) zullen hun visie op immersive audio delen en FOH engineer Simon Thomas, die o.a. werkt met Kylie Minogue en Sam Smith, praat over het belang van netwerken bij live shows. Over de duurzaamheid op touringgebied zal worden gepraat met Andy Land, Hoofd Duurzaamheid bij Focusrite.

Live Events Summit 2022 vindt plaats op 3 februari plaats in de Fira de Barcelona en duurt van 15.00 tot 19.00 uur. Kaarten zijn hier te verkrijgen: Live Events Summit ISE. Het is onderdeel van een breed programma van zeven conferenties die plaatsvinden van tussen 31 januari en 4 februari. Andere conferenties zijn de de Digital Signage Summit, Smart Building Conference, Control Rooms Summit, Smart Workplace Summit, Digital Learning Summit en Superyacht Technology Summit.

Alle informatie is te vinden op www.iseurope.org  
 

Fri, 07-January-2022 13:16

Algemene voorwaarden | privacy statement