ISE 2019: Vogel's Professional

Maandag 7 januari 2019
Vogel’s Professional, specialist in professionele bevestigingsoplossingen voor displays, projectoren, tablets en monitoren, is van 5 t/m 8 februari aanwezig op ISE 2019. Tijdens de grootste AV-vakbeurs van Europa worden diverse professionele oplossingen getoond op de Vogel’s beursstand (Hal 1, M30). Vogel’s toont dit jaar een universele curved LCD video wall oplossing op haar stand. Tevens zal er een geheel nieuwe line-up gemotoriseerde trolleys en vloerstandaards te zien zijn. Beide maken deel uit van de modulaire Connect-it serie.

Op het gebied van muurbeugels is roterende muurbeugel PFW 6858 nieuw toegevoegd aan het assortiment. Deze kan gemakkelijk van landscape naar portrait positie (0-90°) draaien. De steun is geschikt voor displays van 43 tot 65 inch, dus ook voor de populaire Samsung Flip board. De PFW 6858 kan tevens worden bevestigd op alle Vogel’s Connect-it vloerstandaards en trolleys met dubbele buis. Hierdoor ontstaat een flexibel roteerbare vloeroplossing. 

Ook de muurbeugels uit de 1000-serie zijn nieuw. Het betreft draaibare steunen voor kleinere schermen van 10 tot 27”. De muurbeugels zijn voorzien van een diefstalvertragend hangslot en TÜV5-gecertificeerd. Tot slot toont Vogel’s een aantal mogelijkheden van professionele maatwerk oplossingen, onder andere op het gebied van digital signage.

Genoeg redenen om de beursstand van Vogel’s Professional te bezoeken in hal 1, standnummer M30.

Gratis naar ISE 2019?
Registratie via link: https://www.iseurope.org/myise/#visitorPortal-registration-email
Invitation code: 704148