ISE 2020: Vogel’s Professional

Maandag 20 januari 2020
<span style="font-size:10pt">Vogel’s Professional, specialist in professionele bevestigingsoplossingen voor (LED) displays, projectoren, tablets en monitoren, is van 11 t/m 14 februari aanwezig op ISE 2020. Tijdens de grootste AV-vakbeurs van Europa worden diverse professionele oplossingen getoond op de Vogel’s beursstand in Hal 1 (stand nummer M30).

Nieuw in het assortiment
Vogel’s presenteert dit jaar een serie Connect-it plafondbeugels met een nieuw design voor displays tot 40 kg. Deze modulaire beugels zijn 360 graden draaibaar, dankzij de ingebouwde draaifunctie in de plafondplaat. De ronde plafondbuizen met een diameter van 6 cm zijn te combineren met zowel kleine interfaces (vanaf VESA 50x50 mm) als grotere interfaceplaten en -strips (tot VESA 600x400 mm).

Ook is een strakke bevestigingsoplossing voor de dubbelzijdige Samsung OMN-D schermen op de Vogel’s beursstand te zien. Deze tv beugel kan op de vloer worden vastgemaakt, aan het plafond worden gehangen of van vloer tot plafond worden bevestigd wanneer twee stuks gecombineerd worden. De Vogel’s OMN-D beugel is uitermate geschikt voor plaatsing in etalages en openbare ruimtes.

Tot slot zijn tijdens ISE 2020 een aantal mooie videowall oplossingen te bewonderen, voor zowel LED displays als LCD schermen. Zo wordt er onder andere een curved oplossing getoond in portrait positie.

Highlights Vogel’s stand
  • Nieuwe line-up Connect-it plafondbeugels (PUC 24xx-serie)
  • Vloer-, plafond- en vloer-plafondoplossing voor Samsung OMN-D dubbelzijdig display
  • Vloeroplossing voor de Samsung Flip 2 55/65 inch
  • Portrait curved LCD videowall
  • Universele 2x2 video wall vloeroplossing met Barco UniSee displays
  • …en er is een speciale gast op de stand aanwezig!
Nieuwsgierig?
Bezoek de beursstand van Vogel’s Professional in hal 1, stand nummer M30.


Gratis naar ISE 2020?
De voorinschrijving voor ISE 2020 is geopend! Schrijf u in via de registratielink: https://registration.n200.com/survey/0b75ebat1qy4e en krijg gratis toegang tot de beurs.
De Vogel’s invitation code is 704148.

vogels.com/professional
professional@vogels.com