Infinity Raccoon P14/4: RGBM Par can van zeer hoge kwaliteit

Dinsdag 20 september 2022
Infinity introduceert haar nieuwste en modernste LED par can, ontworpen in Europa: de Raccoon P14/4. Deze zeer heldere, high-CRI, IP65-gecertificeerde par can met XY control mode is bedoeld voor professionele toepassingen waar helderheid en/of kwaliteit zeer belangrijk zijn. Zijn veertien uiterst heldere LED's kunnen elk vier kleuren produceren: rood, groen, blauw en mint. Ze kunnen worden omgeschakeld tussen maximale helderheid en maximale kleurkwaliteit. De top-of-the-line bedieningsopties passen bij een high-end fixture als de Raccoon P14/4.

De Infinity Raccoon P14/4 RGBM Par can kan tot 8000 lumen produceren en is bedoeld voor gebruik in professionele omgevingen, zoals verhuur, die veel lichtopbrengst vereisen. De kerntechnologie van de Raccoon P14/4 is de gekalibreerde XY-kleurenengine, die een uitstekende kleurnauwkeurigheid en stabiliteit garandeert. Met de ingebouwde XY-technologie maakt het niet uit welke verschillende fixtures met XY-ondersteuning je samen gebruikt, hun kleuren zullen altijd overeenkomen! De gekalibreerde interne controller zorgt voor een uitzonderlijk stabiele kleuruitvoer bij elke temperatuur van de LED's en elke helderheidsinstelling, zonder zichtbare kleurverschuiving bij het dimmen.

Via het gebruiksvriendelijke menusysteem zijn vijf verschillende interne dimmercurves beschikbaar, waaronder een simulatie van tungsten-kleurverschuiving die zelfs werkt als er een kleurfilter is toegepast. Hij kan intern CCT-, RGB- en Lee-filters verwerken. De Raccoon P14/4 kan ook worden aangestuurd via de gebruikelijke DMX- en RDM-signalen en handmatige en master/slave-instellingen. De PWM-frequentie is instelbaar tussen 640 Hz en 25 kHz, wat flikkervrije camerabeelden garandeert. Basisinstellingen, zoals PWM en dimmercurve, kunnen gekopieerd worden tussen Raccoon fixtures in hetzelfde netwerk om een identieke werking te garanderen. Stevige 5P XLR DMX en Power Pro True voedingsconnectoren zorgen voor betrouwbare verbindingen en IP65-conformiteit. Met zijn stijlvolle behuizing en accessoires zoals barndoors, een top hat, filter frames en diffusiefilters vormt de Raccoon een ultra-flexibele concurrent voor high-end par cans.