Infinity introduceert Infinity SideKick

Infinity presenteert de Infinity SideKick, een Chimp OnPC-interface gericht op mobiel gebruik, waarmee je gemakkelijk je shows kunt voorbereiden voor de Infinity Chimp-serie DMX-consoles. De Infinity Chimp-producten zijn high-end, professionele lichtconsoles. Ze zijn verkrijgbaar als de Chimp 300, het vlaggenschip met schuifregelaars, draai- en drukknoppen en 22" touchscreen, zijn kleine broertje de Chimp 100, met identieke bediening, maar geen touchscreen, de Chimp OnPC-software en een USB-naar-DMX Chimp Dongle voor OnPC, en bieden een compact, maar krachtig en eenvoudig te gebruiken platform voor DMX-, Art-Net- en sACN-controle van je lichtinstallatie. Met de SideKick voegt Infinity waardevolle mogelijkheden toe aan de Chimp-serie.

Met de SideKick aangesloten op je laptop met Chimp OnPC, kun je je lichtshow controleren en programmeren alsof je achter een 'echte' Chimp-console zit. De SideKick wordt aangesloten en gevoed via USB, dus je hebt geen stopcontact nodig (zolang de batterij van je laptop het volhoudt). Het zeer lichte ontwerp draagt bij aan de draagbaarheid van de interface.

Wanneer de SideKick is aangesloten, activeert hij twee universums via Art-Net en sACN. Hierdoor kun je deze protocollen gebruiken als input voor je visualisatiesoftware en kun je je show opbouwen en checken zonder dat je lichthardware hoeft aan te sluiten. Het is mogelijk, maar niet aan te raden, om ook fysieke lichthardware via Art-Net of sACN aan te sturen.

Een speciaal ontworpen rugzak met ruimte voor de SideKick, een laptop en accessoires (muis, laptop voeding, USB-kabel) is beschikbaar en wordt ten zeerste aanbevolen voor een veilig transport.
 

Fri, 03-September-2021 10:35

Algemene voorwaarden | privacy statement