Integrated Systems Europe verplaatst naar mei

Na overleg met de ISE-exposanten en de bezoekersgemeenschap en in het licht van de toenemende impact van de Omicron-variant in Spanje, kondigt Integrated Systems Events aan dat ISE 2022, gepland voor 1-4 februari, is uitgesteld en nu zal plaatsvinden op 10- 13 mei 2022, op de Fira de Barcelona Gran Vía.

Mike Blackman, Managing Director van Integrated Systems Events, zei vandaag: "We hebben de omstandigheden in Europa nauwlettend in de gaten gehouden en hebben namens u hard gewerkt om gezondheids- en veiligheidsproblemen in evenwicht te brengen met de behoefte aan handel en persoonlijke interactie. Het is de afgelopen twee jaar voor velen een uitdagende tijd geweest, en hoewel we niet kunnen wachten om iedereen te ontmoeten op ISE 2022, zijn we het erover eens dat de beste optie is om de beurs uit te stellen voor drie maanden.

“Door het evenement naar de lente te verplaatsen, geeft het onze gemeenschap de tijd om het evenwicht te herstellen en kan het vertrouwen in internationale reizen en vergaderingen worden hervat. We zullen nauw samenwerken met al onze exposanten en belanghebbenden om een ??soepele overgang naar de nieuwe data te garanderen. We kijken ernaar uit om de wereldwijde AV-gemeenschap te hosten op ISE 2022 in mei in ons nieuwe huis in Barcelona.”


 

Tue, 11-January-2022 20:21

Algemene voorwaarden | privacy statement